Eskişehir’de Sürücü Kursu Öğretmenleri İftarda Buluştular

Güncelleme Tarihi:

Eskişehir’de Sürücü Kursu Öğretmenleri İftarda Buluştular
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2015 13:55

AS TEZCAN SÜRÜCÜ KURSU İFTAR YEMEĞİ

Eskişehir As Tezcan Sürücü Kursu öğretmenleri restaurantta bir araya gelerek iftarlarını açtılar.
Her yıl geleneksel hale gelen iftar yemeklerine sürücü kursunun tüm öğretmen ve personeli katıldı. Güzel bir birliktelik sergilediklerini belirten sürücü kursu öğretmenleri, yaptıkları ortak açıklamada, ’’Dün olduğu gibi bugün, yarın ve bundan sonra her zaman bir aileyiz ve olmaya devam edeceğiz. Birliktelik ve dayanışma örneği sergiledik’’ dediler.
Sürücü Kursu sahibi Yusuf Tezcan ise, iftar yemeği ile ilgili olarak, "İftar programına iştirak eden tüm öğretmen ve personele teşekkür ederim. Bu tür birliktelikleri her yıl fırsat buldukça düzenlemeye çalışıyoruz. Faaliyetlerimizde emeği geçen arkadaşlarımızla birlikte olmaktan son derece memnunuz. Ramazan ayının manevi atmosferini birlikte yaşama ve paylaşma adına her yıl geleneksek olarak tertip ettiğimiz iftar programlarımızı ömrümüz oldukça devam ettireceğiz” dedi.
İftar yemeği programına katılanlar, yemek dolayısıyla tekrar bir araya gelme sevincini yaşarken çay eşliğinde sıcak sohbetlerde bulunarak güzel bir dayanışma ve paylaşma örneği sergilediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!