Erbek: Sarıçam Adana’nın Ataşehir’i olacak

Güncelleme Tarihi:

Erbek: Sarıçam Adana’nın Ataşehir’i olacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2017 12:16

Erbek: Sarıçam Adana’nın Ataşehir’i olacak

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)-CHP'den Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Avukat Aziz Erbek, muhtarlar, çeşitli dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
Sarıçam ilçesinin geleceği ve değişimi için bir araya gelen yaklaşık 20 değişik dernek yöneticisi ve muhtarla buluşan Erbek, projelerini anlattı, katılımcıların sorularını cevapladı.
Adana’nın geleceği için hizmete hazır olduklarını vurgulayan Erbek, "Sarıçam ilçemizi İstanbul’un Ataşehir’i gibi yapmayı hedefliyoruz. Sivil toplum örgütlerinin bizim sosyal belediyecilik anlayışımızda önemi oldukça büyük. Bizim yönetimimizdeki belediyecilik anlayışında din, dil, ırk, siyasi görüş ayrıcalığı asla olmayacak. Herkesi, her kesimi kucaklayarak, Büyükşehir Belediyesi’ni sivil toplum örgütlerinden görüş alarak yöneteceğiz, ortak paydamız Adana olacak. Çünkü hepimiz Adana ve Adanalılar için çalışıyoruz, hizmet vermeye hazırız. Derneklerimiz için yer sorunundan, bütçe sorununa kadar her türlü sorunlarını çözeceğimiz projelerimiz var" dedi.
YÜREĞİR’E ADLİYE SARIÇAM’A BTÜ
Sarıçam’ın gelişmesi, beton yığını bir ilçe olmasını istemediklerini belirten Erbek şöyle devam etti:
"Sarıçam, sosyal donatıları, yeşil alanları, Adana merkeze ulaşım rahatlığı ile örnek bir ilçe haline gelecek. Çocuklarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız, engellilerimiz ve annelerimiz parklarımızda hem dinlenecek, hem de eğlenecekler.Adana Barosu Başkanlığım döneminde meslektaşım ve o dönemin Adana Milletvekili Fatoş Gürkan Zopçuk ile birlikte Yüreğir ilçemize adliyenin yapılmasını sağladık. Çeşitli kurum ve kuruluşlarla birlikte Sarıçam’ın gelişmesini sağlamak amacı ile Bilim veTeknoloji Üniversitesi (BTÜ)’ni ilçemize getirdik. Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemimizde ise kavga üslubu ile değil, herkesi kucaklayarak, Adana ve Sarıçam’ın yararına olacak bir diyalog anlayışı içinde olacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!