En Güzel Sevgililer Günü Hediyeleri Forum Erzurum Hediye Kabini’nde!

Güncelleme Tarihi:

En Güzel Sevgililer Günü Hediyeleri Forum Erzurum Hediye Kabini’nde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 11:27

FORUM AVM

Forum Erzurum, ziyaretçileri için düzenlediği birbirinden özel etkinliklere bir yenisini ekliyor ve “Hediye Kabini” kampanyasıyla Sevgililer Günü’nde tüm çiftlerin yüzünü güldürüyor.
Erzurum’un yaşam merkezi Forum Erzurum, Sevgililer Günü’nde çiftleri unutmuyor ve onlara en güzel ve keyifli hediyeyi “Hediye Kabini” kampanyasıyla veriyor.
13-14 Şubat tarihleri arasında Forum Erzurum’daki mağazalardan tek seferde 200 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm ziyaretçiler bu keyifli etkinliğe katılmaya hak kazanacak.
Forum Erzurum etkinlik alanına özel olarak kurulacak olan ‘Hediye Kabini’nin içinde havada uçuşan hediye çeklerini yakalamaya çalışan ziyaretçiler bir yandan oldukça eğlenceli vakit geçirecek, öte yandan tabletten, çeyrek altına muhteşem hediyeler kazanacak.
Üstelik, Sevgililer Günü kapsamında düzenlenen “Hediye Kabini” kampanyasına katılmak için tek yapmaları gereken 13-14 Şubat tarihlerinde Forum Erzurum yaptıkları 200 TL ve üzeri alışveriş fişiyle kampanya noktasına gelmek olacak.
Hediye kabininde eğlencenin ve hediyeler kazanmanın tadına varacak olan Forum Erzurum ziyaretçileri, unutulmaz bir Sevgiler Günü geçirecek ve evlerine muhteşem anılarla dönecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!