Emre Aydın’dan Saklıfest’e davet

Güncelleme Tarihi:

Emre Aydın’dan Saklıfest’e davet
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2008 00:00

Saklıfest’le Ankara’ya gelecek ünlülerden Emre Aydın, "Ankara Türk alternatif müziğinin kalbi sayılabilecek bir şehir" dedi.

SAKLIFEST ile Başkent’e gelecek olan Emre Aydın, ""Ankara Türk alternatif müziğinin kalbi sayılabilecek bir şehir" dedi.

gerçekleşecek olan ’Saklıfest 2008’ müzik festivali başlıyor. Başkent’in en büyük kapalı eğlence mekanı Saklıkent’te başlayacak festivalin konukları arasında Rock müziğinin önde gelen isimleri yer alıyor. Eurovision’da bu yıl Deli isimli şarkısıyla Türkiye’yi temsil edecek Mor ve Ötesi’nin yanısıra Emre Aydın, Feridun Düzağaç, Gripin ve Manga da sahne alacak.

Emre Aydın, "Ankara türk alternatif müziğinin kalbi sayılabilecek bir şehir. Umarım saklıfest, hiçbir sekteye ugramadan her yıl Ankaralı müzikseverlerle buluşmaya devam eder" diyerek başkentlileri festivale davet etti.

Ankara’ya konser amaçlı dokuzuncu gelişinin Saklıfest’le olacağını ve festivalde hem kendinin hem de seyircilerin çok eğleneceğine inandığını söyleyen Aydın şunları Ankara seyircisi için şunları söyledi:

BAŞKENT’TE 9. KONSER

"Başkent’e konser için dokuzuncu defa geliyoruz. Ankara fan klubün gittikçe artan katılımı beni çok mutlu etti. Özellikle son konserde astıkları pankart benim için unutulmaz anılardan bir tanesi oldu. Ankara izleyicisi İstanbul izleyicisine oranla müziğe daha aç. Dolayısıyla konserlere katılımları genelde İstanbul seyircisinden daha fazla oluyor. Ankara seyircisinden hiç mutsuz dönmedim. Saklıfest çok onemli bir organizasyon. Bu tip etkinliklere katılım ne kadar yuksek oranda olursa Ankara dinleyicisi ilerisi için bu ve benzeri tarzda organizasyonlara ev sahipliği yapma şansı yakalar. Geçen sene festival cok coşkuluydu bu yılı da tüm ekip olarak iple çekiyoruz."

Biletlerin Biletix satışları 20 YTL olarak belirlendi. Dört gün sürecek festivalin tamamına girmek için alınacak kombine biletler ise 50 YTL’den satışa sunuldu. Festivalin tam programı şöyle:

5 Mart:
Mor ve Ötesi, Sakin, Gren

6 Mart: Emre Aydın, Arto Tunçboyacıyan&Yaşar Kurt, Seksendört

7 Mart: Manga, Vega Yakup

8 Mart: Feridun Düzağaç, Aslı, Gripin, Badem
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!