Emirdağ'da Gurbetçi Festivali başladı

Güncelleme Tarihi:

Emirdağda Gurbetçi Festivali başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2017 16:30

Emirdağ'da Gurbetçi Festivali başladı

Haberin Devamı

 

Murat ŞAHBAZ/EMİRDAĞ, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Emirdağ İlçesi'nde düzenlenen Gurbetçiler Festivali şarkıcı Deniz Toprak konseriyle başladı.

Emirdağ Belediyesi tarafından düzenlenen 12'nci Emirdağ Gurbetçiler Festivali başladı. Festivalin açılışı dolayısıyla yapılan etkinlikte Kaymakam Hüseyin Sayın, Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle çok sayıda halk yer aldı.

Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, festivale katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti. Gecede Emirdağ Belediyesi'nin yapmış olduğu faaliyet ve projelerde hizmetleri olan kişi ve kurumlara plaket taktim edildi.

Fadime ve Derviş Uyar Gündüz Bakım Evi ve Kreşinin yapımındaki katkılarından dolayı plaketi verilen Fadime Uyar, "Eski asker kışlasının yanında bulunan sarı lojmanlara izin verildiği takdirde öksüzler için yurt yapacağım. Yaptığımız yardımlar Uğur Serdar Kargın'ın sayesinde" dedi.

Gecede şarkıcı Deniz Toprak sahneye çıktı. Deniz Toprak, "Emirdağ'da olmak çok güzel, sahneden sizin eğlendiğinizi görmek çok mutluluk verici" diye konuştu. Seyircilerle özçekim yapan Deniz Toprak, şarkılarını da onlarla birlikte söyledi.

1 hafta sürecek festival kapsamında Hüseyin Kağıt ve Yusuf Güney sahne alacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!