Elmadağ'da Küçük Sanayi Sitesi 2. Etap Sözleşmesi

Güncelleme Tarihi:

Elmadağda Küçük Sanayi Sitesi 2. Etap Sözleşmesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2017 16:11

Elmadağ'da Küçük Sanayi Sitesi 2. Etap Sözleşmesi

Haberin Devamı

Hüseyin ÖZBALI/ELMADAĞ(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Elmadağ İlçesi Kurtuluş mahallesinde toplam 12 bin 756 metre arsa alanı üzerine 10 bin 178 metre kapalı inşaat alanına sahip 68 adet iş yeri için Elmadağ Küçük Sanayi Sitesi 2. Etap yapım işi ihale sözleşmesi imzalandı. İhaleyi, ilçe esnaflarından Ramazanoğulları İnşşaat Ticaret Limited Şirketi aldı.
Sanayi Sitesi sözleşmesi imzalanırkep, işin yasal süresirnin 420 takvim günü olmasına rağmen en fazla 1 yıl içinde tamamlanması hedefleniyor. Yapılan ihale sonucu, belediyeye yüzde 29,16 pay puan oranına isabet eden 2 adet çay ocağı ve 19 adet iş yeri olmak üzere toplam 21 adet iş yeri verildi. 2. Etap Küçük Sanayi Sitesi yapım işi tamamlandığında, ilçede bulunan tüm küçük sanayi esnafına yetecek miktarda iş yeri temini sağlanmış olacağı ve önemli miktarda istihdam ve ticari-ekonomik faaliyetlerde artış olacağı kaydedildi.
Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, makamında düzenlenen imza töreninden sonra yaptığı konuşmada, "Yeni dükkân açmak isteyen girişimciler ve orta ölçekli işletmeler uygun yer bulmakta zorlandığı için yatırım yapmaktan kaçınıyor. Yeni yapacağımız sanayi sitesi İlçemizin önemli bir ihtiyacı giderilmiş olacağına inanıyoruz. Sanayi sitesi tamamlandıktan sonra ilçe merkezindeki küçük sanayi dükkanlarını K.Sanayi Sitesi 2. Etap da toparlayacağız. İhaleyi alan bölge esnafımıza, belediyemize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!