Eleşkirt Meslek Lisesi öğrencileri çevre temziliği yaptı

Güncelleme Tarihi:

Eleşkirt Meslek Lisesi öğrencileri çevre temziliği yaptı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2018 11:51

Eleşkirt Meslek Lisesi öğrencileri çevre temziliği yaptı

Haberin Devamı

Ayhan İSEN / ELEŞKİRT (AĞRI), (DHA)-Ağrı'nın Eleşkirt ilçesindeki Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri lçede çevre temizliği yaptı.
    Okul bahçesinde başlayan çevre temizliği yürüyüşüne İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erol Bayram ve Erol İsen ile birlikte okul idarecileri ve öğretmenler de eşlik etti. Ellerinde çöp poşetleri ağızlarında maskeyle okul önünden başlatılan çevre yürüyüşü Eleşkirt Belesiyesi önüne sona erdi. Çevre temizliği yapan öğrenciler topladıkları çöpleri Belediye Binası önünde bekleyen çöp arabasına attılar.
    Eleşkirt Belediyesi Özel Kalem Müdürü Osman Sarı yaptığı konuşmasında, "İlçemizde temizliğin önemine değinmek daha temiz, daha sağlıklı bir ortamda yaşamak adına seslerimizi yükseltmek istiyoruz. Eleşkirt Belediyesi ve Eleşkirt Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nin ortaklaşa yürütüğü sosyal sorumluluk projesi gereği temizlik kampanyasında amacımız halkımızda ve esnafımızda çevreye olan duyarlılığın önemine değinmektir. Yaşamımızın her alanında çevreye olan duyarlılığın insaoğlulunun görevi olduğuna inanmamız gerekmektedir. Daha temiz bir Eleşkirt bırakmak adına, çöplerimizi çöp poşeti kullanarak dereye, yollara ve kaldırımlara değil çöp kutularının da yanına değil içine atalım" diye konuştu

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!