Elektrik kesintileri esnafı canından bezdirdi

Güncelleme Tarihi:

Elektrik kesintileri esnafı canından bezdirdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2017 11:43

Elektrik kesintileri esnafı canından bezdirdi

Haberin Devamı

ADANA'da Geri Dönüşümcüler Esnaf Odası tarafından kurulan Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi'nde sık yaşanan elektrik kesintileri esnafları canından bezdirdi. 
250 dönüm üzerine kurulu 170 dükkanın bulunduğu sitede, son günlerde artan elektrik kesintileri yüzünden işlerini yapamaz duruma düşen esnaf duruma tepki gösterdi. Yaşanan elektrik kesintilerini görüşmek üzere Başkan Kemal Deniz ile toplantı yapan esnaflar, namaz saati bile elektriklerin kesik olması yüzünden camide kan ter içinde kaldıklarını anlattı. Elektrik kesintileri nedeniyle elektronik aletlerin zarar gördüğünü söyleyen esnaflar, "İşlerimiz yarım kalıyor. Siparişleri vaktinde veremiyoruz. Hem manen hem madden zarar içindeyiz. Bu işe acil bir çözüm bulun" diye tepki gösterdi. 
Başkan Kemal Deniz ise TEDAŞ'ın hemen tüm yetkilileri ile kesintiler konusunda sürekli görüşme halinde olduğunu kaydederek, "Sitede ortaya çıkarılan bir kaçak olayı sonrası mahçup duruma düştük. Ancak denetimlerin diğer esnafları rahatsız edecek şekilde polis eşliğinde baskın olarak sürdürülmesini de üzüntüyle karşılıyoruz. TEDAŞ'ta başta Mehmet Kayacı olmak üzerde tüm birimler ile yaşadığımız sıkıntıları görüşüyoruz. Çözüm için onlar da gayret içerisindeler. Ama biliyoruz ki, onlar da her şeyi belirli bir bütçe ve projeye göre yapıyorlar. Anlayışla yaklaşıyoruz. Ama kesintiler de esnafımızı perişan ediyor. Sıkıntımızın en hafife indirilmesi için bizde TEDAŞ yetkililerinden anlayış bekliyoruz. İnşallah, bu meseleyi kimseyi üzmeden tatlı bir şekilde çözüme kavuşturacağız" diye konuştu.

ADANA
FOTOĞRAFLI


                                              
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!