Züppe Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Züppe Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Züppe Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada Züppe Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 10:30

Başkalarının sözlerini ve davranış biçimlerini taklit eden kişiler züppe olarak tanımlanır. Züppe olarak nitelendirilen kişiler, etrafındaki insanları küçümser ve hiçbir bilgisi olmadığı konularda bile uzmanmış gibi davranır. Bu kelimenin kökü belli olmasa da 19. yüzyıldan beri halk arasında yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Harf harf bulmacada züppe cevaplarını detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Züppe sorusunun en kısa yanıtı 4 harflidir: SNOP. İngilizce bir kelime olan snop, diğer Avrupa dillerinde de aynı manada kullanılır.

Züppe Bulmaca Cevabı Nedir?

5 Harfli Cevaplar

FANTİ

Halk arasında daha çok vale adıyla bilinen iskambil kağıtlarının diğer adı fantidir. Fanti kelimesi züppe manasında da kullanılır.

6 Harfli Cevaplar

ÖZENTİ:

Özenmek fiili hem olumlu hem de olumsuz manada kullanılır. Olumsuz manada özenmek, başkalarını taklit etmek demektir. Başkalarının sözlerini ve hareketlerini birebir kopyalayan kişiler ise özenti olarak nitelendirilir.

Harf Harf Bulmacada Züppe Cevapları

9 Harfli Cevaplar

ÇARLİSTON

Çarliston, 20. yüzyılın ilk yıllarında önce Amerika ve İngiltere, sonra tüm dünyada popüler olan bir dans türüdür. Çarliston, mecazen züppe ve gösteriş meraklısı kişiler için de kullanılır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!