YÖK Başkanı Özvar: Akademik seferberlik ilan ediyoruz

Güncelleme Tarihi:

YÖK Başkanı Özvar: Akademik seferberlik ilan ediyoruz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2022 19:41

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, “2022-2023 eğitim ve öğretim yılı bahar döneminden itibaren, hazırlıklarını henüz tamamladığımız YÖK Akademik Hareketlilik Projesi ile adeta bir akademik seferberlik ilan ediyoruz” dedi. YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar, Bingöl’de düzenlenen Doğu Anadolu Projesi Bölgesi Üniversiteler Birliği (ÜNİDAP) 6’ncı dönem toplantısına katıldı.

Haberin Devamı

Bölgedeki üniversitelerin katılımıyla düzenlenen 6’ncı ÜNİDAP Toplantısı’nda konuşan YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar, Yükseköğretim Kurulu ve üniversiteler arasındaki bağın ve iletişimin daha da güçlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti. Özvar, toplantı sonrasında sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi:

2006 SONRASI KURULAN ÜNİVERSİTELERE DESTEK OLMAYI HEDEFLİYORUZ
“Bölgedeki üniversitelerin katılımıyla 6’ncı ÜNİDAP Toplantımızı gerçekleştirdik. YÖK ve üniversiteler arasındaki bağın ve iletişimin daha da güçlendirilmesi gerektiğine inanıyorum. 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı bahar döneminden itibaren, hazırlıklarını henüz tamamladığımız YÖK Akademik Hareketlilik Projesi ile adeta bir akademik seferberlik ilan ediyoruz. Bu projeyi, öncelikle 2006 sonrası kurulan üniversitelerde öğretim üyesi temininde güçlük çekilen programlara destek olmak, üniversiteler arasında öğretim elemanı hareketliliğini artırmak ve öğrencilerimizi farklı üniversitelerin öğretim üyeleriyle buluşturmak amacıyla başlattık.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!