TUS giriş belgesi erişime açıldı! TUS taban puan bilgisi

Güncelleme Tarihi:

TUS giriş belgesi erişime açıldı TUS taban puan bilgisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2017 11:09

TUS giriş belgesi, ÖSYM tarafından kurumun internet sitesi üzerinden açıklandı. Türkiye genelinde on binlerce doktorun katılım sağlayacağı TUS için sınav giriş belgesini çıktı olarak almak isteyen adaylar, ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi üzerinden bu işlemi gerçekleştirebilecek. Peki, TUS giriş belgesi nasıl alınacak? İşte, ÖSYM internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen duyuru ve taban puanları bilgisi

Haberin Devamı

TUS sınav giriş belgesi doktorlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Doktorluk ünvanını uzmanlıkla şekillendirmek isteyen on binlerce aday, ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek TUS sınav giriş belgesi için araştırmaya başladı. Tıp ve Klinik Bilimler sınavına katılım sağlayarak yeni bir sürecin içerisine girecek olan adaylar, TUS sınav giriş belgesi için araştırmalarına başladı. İşte, sınav giriş belgeleri ve taban puanları hakkında detaylı bilgiler

TUS GİRİŞ BELGESİ NASIL ÇIKTI ALINIR?

ÖSYM, TUS belgeleriyle ilgili dıuyuruyu şu ifadelerle yayımladı.

22 Nisan 2017  tarihinde uygulanacak olan 2017-TUS’a (İlkbahar Dönemi) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  internet adresinden edineceklerdir.

Haberin Devamı

2017 TUS İlkbahar Dönemi Temel Tıp Bilimleri Testi saat: 10:00’da başlayacak olup sınavın başlama  saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır.  Saat 09:45’ten sonra adaylar, sınav binalarına alınmayacaklardır.

2017 TUS İlkbahar Dönemi Klinik Bilimleri Testi saat: 14:30’da başlayacak olupsınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır. Saat 14:15’ten sonra adaylar, sınav binalarına alınmayacaklardır.

TUS GİRİŞ BELGESİNİ ÇIKTI ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

TUS TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!