Tokat İl Milli Eğitim Müdürü değişti

Güncelleme Tarihi:

Tokat İl Milli Eğitim Müdürü değişti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2023 12:38

Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir görevden alındı. Yerine Çorum İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır atandı.

Haberin Devamı

Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir görevden alınarak Milli Eğitim Bakanlığında (MEB) araştırmacı olarak görevlendirildi. Özdemir'in ayrılmasının ardından, yerine Çorum İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır atandı.

AHMET ÖZDEMİR KİMDİR?
Ahmet Özdemir, Samsun’un Terme ilçesinde 1971 tarihinde doğdu. İlkokulu Terme ilçesi Kabalı köyünde, ortaokul ve liseyi Tokat’ta okudu. Lisans eğitimini 1993 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı. 1995 yılında mesleki kariyerine Üsküdar İmam Hatip Lisesinde öğretmen olarak başlayan Özdemir, mesleğine 1998’de Tokat’ta devam etti. 16 yıl süren öğretmenlik görevinden sonra okul müdür yardımcılığı, ortaokul ve lise müdürlüğü, şube ve il millî eğitim müdür yardımcılığı görevlerini yürüttü. Şırnak İl Millî Eğitim Müdürü olarak görev yaptı.  01 Temmuz 2022’den itibaren Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde olan Özdemir, evli ve 3 çocuk babası.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!