TEV’den Cumhuriyet bursu

Güncelleme Tarihi:

TEV’den Cumhuriyet bursu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2023 11:02

Türk Eğitim Vakfı (TEV), mevcut lisans ve meslek lisesi bursiyerlerine, bir defaya mahsus olmak üzere, 14 milyon TL’ye yakın Cumhuriyet Bursu desteği verecek.

Haberin Devamı

56 yıldır başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilere sağladığı burs imkânlarıyla eğitimde fırsat eşitliği için çalışan TEV, 2023-2024 akademik yılında meslek lisesi, üniversite, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine verdiği destekleri bir önceki yıla göre yüzde 100’e yakın bir oranda artırdı.

Cumhuriyetin 100’ncü yılında, mevcut lisans ve meslek lisesi bursiyerlerine, bir defaya mahsus olmak üzere, yaklaşık 14 milyon TL tutarında Cumhuriyet Bursu desteği vermeye karar veren TEV, lisans ve üstün başarı bursiyerlerine 1.000 TL, lise ve altındaki öğrencilere ise 500 lira ek burs ödemesi yapacak. “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında, cumhuriyet gençlerine ek burs ödemesi desteğiyle bursiyerlerimizin yanındayız. Gençlerimiz okuyacak, cumhuriyetimizin geleceği olacak,” diyen TEV’in burs fonlarına internet sitesi üzerinden online bağış yapılabiliyor.

BAKMADAN GEÇME!