Sonu im ile biten kelimeler listesi - 3, 4, 5, 6, 7, 8 harfli im ile biten kelimeler

Güncelleme Tarihi:

Sonu im ile biten kelimeler listesi - 3, 4, 5, 6, 7, 8 harfli im ile biten kelimeler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 13:42

Sonu im ile biten kaç kelime olduğu ve bu kelimelerin listesi birçok kişi tarafından araştırılan konular arasında yer alır. Özellikle bulmacalarda ve scrabble oyununda kişilerin karşısına kelimeler çıktığından im ile biten hangi kelimelerin olduğu araştırılan konular arasında bulunmaktadır. Bu bakımdan sonu im ile biten kaç kelime var ve bu kelimeler hangileri araştırabilir ve rahatlıkla cümle içinde kullanabilirsiniz. Sizin için wonu im ile biten kelimeler listesi -3, 4, 5, 6, 7, 8 harfli im ile biten kelimeleri tüm detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Sonu im olan Türkçede 276 tane kelime vardır. Özellikle kelimeleri seven kişiler tarafın kelimeler ile ilgili araştırmalar yapıldığında im ile bilen 3 harfli 9, 4 harfli 15, 5 harfli 83, 6 harfli 30, 7 harfli 51, 8 harfli ise 33 kelime karşımıza çıkmaktadır.

 Sonu İm İle Biten Kelimeler Listesi

 Türkçedeki kelimeler birçok kişi tarafından merak edilmekte ve dolayısıyla internetten araştırılmaktadır. Dilimizde sonu im ile biten 276 kelime vardır ve bu kelimelerin hangi kelimeler olduğu araştırılan konular arasındadır. Özellikle bulmacada ya da kelime oyunlarında kelimelerle ilgili sorular çıktığından bu soruların yanıtları internette aranmaktadır.

 3, 4, 5, 6, 7, 8 Harfli İm İle Biten Kelimeler

 Dilimizde im ile biten 276 kelime vardır. Bu kelimelerin arasında 3, 4, 5, 6, 7, 8 harfli olanlarını araştırdık ve yazımızda bunun listesine yer verdik. Türkçede im ile biten 3 harfli 9 kelime, 4 harfli 15 kelime, 5 harfli 83 kelime, 6 harfli 30 kelime, 7 harfli 51 kelime ve 8 harfli 33 kelime vardır.

Haberin Devamı

Sonu im ile biten 3 harfli kelimeler listesi: Cim, kim, çim, lim, mim, nim, pim, sim, tim.

Sonu im ile biten 4 harfli kelimeler listesi: Akim, azim, alim, daim, eğim, edim, ekim, elim, esim, erim, ilim, içim, isim, kaim, prim.

Sonu im ile biten 5 harfli kelimeler listesi: Betim, bilim, biçim, bitim, birim, cicim, cesim, cisim, cirim, çekim, çelim, çizim, denim, değim, devim, deyim, dikim, dirim, dilim, didim, dizim, elçim, eğrim, enzim, evrim, fehim, gerim, geçim, giyim, gerim, hacim, hakim, hadim, halim, harım, hekim, iklim, istim, islim, kadim, kerim, kavim, kesim, kilim, lehim, milim, mukim, mirim, mühim, nedim, nadim, nesim, pişim, rahim, recim, rejim, ritim, resim, sakim, seçim, salim, sehim, serim, selim, sevim, sicim, şetim, talim, takim, talim, tazim, tamim, tecim, terim, vehim, verim, yeşim, yetim, yitim, yiyim, zalim.

Sonu im ile biten 6 harfli kelimeler listesi: Anonim, çevrim, devrim, edinim, eğilim, eğilim, eğitim, erişim, eskrim, hellim, iletim, işitim, iletişim, karaim, mevsim, muzlim, mükrim, mücrim, müslim, santim, takdim, taksim, tahkim, takvim, tanzim, tasmim, tefhim, tersim, teslim, üretim.

Haberin Devamı

Sonu im ile biten 7 harfli kelimeler listesi: Akronim, bileşim, bireşim, bileşim, birikim, bitirim, çevirim, denetim, değişim, deneyim, devinim, dilinim, didişim, direnim, efendim, eytişim, evirtim, geçinim, geçirim, gelişim, geçirim, getirilim, girişim, gözetim, güzelim, homonim, ibrişim, indirim, işleyim, izlenim, merasim, mezalim, muhacim, muallim, mukavim, müdavim, mülayim, nitekim, öğrenim, öğretim, pişirim, seselim, sinonim, şekerim, tüketim, yönelim, yetişim, yücelim.

Sonu im ile biten 8 harfli kelimeler listesi: Başhekim, benzetim, benzeşim, bildirim, birleşim, bindirim, devşirim, düzeltim, gönderim, gösterim, höşmerim, iletişim, ikileşim, kestirim, mültezim, müneccim, münhezim, müsellim, mütemmim, müstakim, mütercim, nevresim, neyleyim, pandomim, pirpirim, seğirdim, sesletim, sindirim, titreşim, üstlenim, yerleşim, yükselim, yöneltim.

 

BAKMADAN GEÇME!