Patent Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Patent Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Patent Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada Patent Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 10:30

Bulmacalar dergilerde ve gazetelerde sıklık ile çıkmaktadır. Bulmacada çıkan soruların cevaplarını bilmek bazen zor olabilmektedir. Bundan dolayı kişiler bazı cevapları sıklık ile araştırmaktadır. Patent kelimesi de bulmacada sıklık ile çıkmakta ve kişiler bu kelimenin cevabını araştırmaktadır. Peki ya patent kelimesinin bulmacada cevabı nedir? Patent kelimesinin harf harf cevapları nelerdir detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Patent kelimesinin bulmacada birçok farklı cevabı bulunmaktadır. Üç farklı cevabı olabilmektedir.

Patent Nedir?

Bulmacalarda sorulara cevap verebilmek için kelimesinin anlamını bilmekte önemlidir. Kelimenin anlamını bilerek soruların cevaplarına daha rahat bir şekilde cevap verebilmek mümkündür. Patent kelimesinin anlamı ise bir buluşu bulan kişiye bu buluşun hakkının verildiğine dair verilen belgedir.

Patent Kelimesinin 5 Harfli Cevabı:

Patent kelimesinin 5 harfli şekilde iki cevabı bulunmaktadır. Bulmacada çıkan patent kelimesinin 5 harfli şekilde ilk cevap tekel şeklindedir. Diğer 5 harfli şekilde cevabı ise berat şeklindedir.

Patent Kelimesinin 12 Harfli Cevabı:

Patent kelimesi bulmacada 12 harfli cevabı da bulunmaktadır. Patent kelimesinin 12 harfli cevabı ise buluş belgesi şeklindedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!