Özel Okullar Birliği’ne iki başkan

Güncelleme Tarihi:

Özel Okullar Birliği’ne iki başkan
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2013 13:32

Daha önce tek başkanı olan Türkiye Özel Okullar Birliği Derneği’ne iki eş başkan seçildi. Eş başkanlardan biri Cem Gülan, diğeri de Yusuf Tavukçuoğlu oldu.

Haberin Devamı

Türkiye Özel Okullar Birliği Derneği, 32’nci Olağan Genel Kurul toplantısını yaptı. 12 Mart Salı günü yapılan toplantıda Cem Gülan (Özel Doğan Eğitim Kurumları) ve Yusuf Tavukçuoğlu (Özel Atacan Eğitim Kurumları), derneğin Yönetim Kurulu Eş Başkanı olarak seçildi.
Derneğin Genel Sekreteri olan F. Nurullah Dal (Özel Akasya Koleji) da Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi.
Hayik Nişan (Özel Surp Haç Ermeni Lisesi) derneğin muhasip üyesiydi, genel sekreteri oldu. Özlem Karsan (Özel Oğuzkaan Eğitim Kurumları) yedek üyeydi, muhasip üye oldu.
Derneğin yeni üyeleri arasına ise Mina Akcen (Ste. Pulcherie Fransız Lisesi), Erdoğan Bozdemir (FMV Özel Işık Okulları), Erkan Çelik (Özel Beykent Eğitim Kurumları) katıldı. 

Uluslararası alanda da işler yapmak istiyoruz

Haberin Devamı

4 yıl tek başkan olarak görev yapan Türkiye Özel Okullar Birliği Derneği Yönetim Kurulu Eş Başkanı Cem Gülan, “Derneği, bir kişi ile yönetmek yerine iki kişi yöneteceğiz. Aramızda iş dağılımı yapacağız. İşlerimiz çoğaldı” dedi
Derneğe ilk kez başkanlık yapacak Yusuf Tavukçuoğlu ise şunları söyledi: “4 yıl Cem Gülan ile 4 yıl da Rüstem Eyüboğlu ile çalıştım. Eğitimde en büyük derneklerden biri haline geldik. 250’ye yakın üyemiz var. Artık uluslararası alanda da işler yapmak istiyoruz. İki başka ile işleri daha düzenli şekilde yürüteceğiz. İki başkan da derneğin en deneyimli kişilerinden. Bu nedenle her yerde derneği en iyi şekilde temsil edeceğiz. Eğitim aktivitelerini çoğaltacağız. Bölgesel toplantıları daha sık gündeme getireceğiz.”

Derneğin Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri şöyle:
Yönetim Kurulu Eş Başkanı Cem Gülan (Özel Doğan Eğitim Kurumları)
Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Tavukçuoğlu (Özel Atacan Eğitim Kurumları)
Başkan Yardımcısı F. Nurullah Dal (Özel Akasya Koleji)
Genel Sekreter Hayik Nişan (Özel Surp Haç Ermeni Lisesi)
Muhasip Üye Özlem Karsan (Özel Oğuzkaan Eğitim Kurumları)
Üye Mina Akcen (Ste. Pulcherie Fransız Lisesi)
Üye Erdoğan Bozdemir (FMV Özel Işık Okulları)
Üye Erkan Çelik (Özel Beykent Eğitim Kurumları)
Üye Gökhan Baydoğan (Özel Çağ Eğitim Kurumları)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!