Öğretmenlere İngilizce eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenlere İngilizce eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2023 18:23

Öğrencilerin nitelikli dil eğitimi alabilmesi için ücretsiz İngilizce içerikler sunan English W/Tech (EWT) kapsamında öğretmenlere yönelik de dersler veriyor.

Haberin Devamı

3 yıl önce Garip ve Zeycan Yıldırım Vakfı tarafından başlatılan ücretsiz dil eğitim programı English W/Tech (EWT) ile nitelikli dil eğitiminin tüm öğrenciler için ulaşılabilir hale gelmesi hedefleniyor. Program 3 yılda 2 binden fazla öğrenciye ulaştı. Platformda sadece öğrencilere değil öğretmenlere yönelik de ücretsiz İngilizce dil eğitimi veriyor. Yeni kuşağın öğrenme alışkanlıklarına uygun şekilde kurgulanan EWT’nin, teknolojik yeniliklerle de desteklenerek öğrenme sürecini kolaylaştırması hedefleniyor.

ULUSLARARASI SERTİFİKALI ÖĞRETMENLER
Öğrenciler, www.englishwtech.com adresinden ders programına bakarak seviye, ders konusu, ders gün ve saati bilgilerine kolayca ulaşılabiliyor. Öğrenci, girmek istediği dersin linki ve şifresi ile derse giriş yapılıyor. Konuşma dersleri Kanada, ABD ve İngiltere gibi ülkelerden uluslararası geçerlilikte İngilizce eğitimi sertifikasına sahip eğitmenler tarafından yapılıyor.

BAKMADAN GEÇME!