Öğrencilere online uzantılı İngilizce eğitim seti

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilere online uzantılı İngilizce eğitim seti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2013 15:46

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığınca onaylı, erken yaşta İngilizce öğrenimini kolaylaştıran ve hızlandıran Türkiye'nin ilk online uzantılı İngilizce eğitim seti “TEDdy's Ready” tanıtıldı. Program ile öğrencilerin doğru telaffuz, tonlama, vurgu gibi dil kazanımlarının sağlanması hedefleniyor.

Haberin Devamı

Programın çocukların bilişsel düzeyleri göz önünde tutularak oluşturulduğu açıklandı. Eğitim seti ile çocuğun İngilizce dinleme ve konuşma becerisi gelişirken, bilişsel düzeyine uygun okuma ve yazma becerilerinin de alt yapısı oluşuyor. TEDdy's Ready'nin Sebit tarafından hazırlanan online programını çocuklar, aileleriyle birlikte evde de kullanabiliyor.

Türk Eğitim Derneği (TED), Sebit ve Oxford Üniversitesi Yayınevi işbirliğiyle Türkiye'deki milyonlarca öğretmen ve öğrenciye yönelik hazırlanan Türkiye'nin ilk online uzantılı İngilizce eğitim seti ile erken yaşta yabancı dil eğitimi verilmesi amaçlanıyor.

K12 Müfredatı temel alınarak hazırlanmış olan TED Yayınları'ndan TEDdy's Ready 'nin Türkiye'deki tüm okullarla buluşmasının, öğretmenler için zengin bir kaynak, öğrenciler için de büyük bir fırsat anlamı taşıdığı belirtildi. Türkiye'deki tüm okullar, artık erken yaşta İngilizce dil eğitiminde TED Okulları'nda uygulanan İngilizce eğitim programına erişebilecek. TEDdy's Ready, Türkiye'nin ilk online uzantılı eğitim seti olacak.

Haberin Devamı

Eğlenerek İngilizce öğrenilecek

Eğlenceli, özgün ve eğitici olarak hazırlanan online programını çocuklar, aileleriyle birlikte evde de kullanabiliyor. Çalışma ile ilgili detaylı bilgiye,www.vitaminegitim.com/teddy adresinden ulaşabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!