Nerede yaşam orada umut

Güncelleme Tarihi:

Nerede yaşam orada umut
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 11:10

Çocukluk Çağı Kanser Günü kapsamında “Nerede Yaşam Varsa, Orada Umut Vardır” projesi hayata geçiriliyor. Bu kapsamda Mehmet Turgut’un desteklediği, sekiz sanatçının yer aldığı bir sergi açılacak. Sergi, 23 Şubat-4 Mart arasında Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi'nde gezilebilecek.

Haberin Devamı

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı, 15 Şubat Çocukluk Çağı Kanser Günü kapsamında toplumun bilinçlenmesini sağlamak ve hastalıkta erken teşhis farkındalığı yaratmak amacıyla Fotoğrafçı Mehmet Turgut’un desteği ile “Nerede Yaşam Varsa, Orada Umut Vardır” projesi hayata geçiriliyor. 8 sanatçının yer aldığı bir fotoğraf sergisi açılacak. KAÇUV ev sahipliğiyle Mehmet Turgut ve 8 sanatçının desteğiyle hayata geçirilen “Nerede Yaşam Varsa, Orada Umut Vardır” fotoğraf sergisi, 23 Şubat - 4 Mart arasında Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde ziyaret edilebilir. 

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İnci Yıldız, Mehmet Turgut ve projede yer alan Ahmet Mümtaz Taylan, Altan Gördüm, Keremcem, Özgün, Irmak Ünal, Akasya Asıltürkmen, Zeynep Köse ve Açelya Elmas da sergiye katılacak.

BAKMADAN GEÇME!