Kozaklı Meslek Yüksekokulu, törenle açıldı

Güncelleme Tarihi:

Kozaklı Meslek Yüksekokulu, törenle açıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2016 11:41

Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin 7’inci meslek yüksekokulu olan, Kozaklı Meslek Yüksekokulu düzenlenen törenle açıldı.

Haberin Devamı

Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde 2016-2017 eğitim-öğretim yılında ilk öğrencilerini almaya başlayan Kozaklı Meslek Yüksekokulu için açılış töreni düzenlendi. Törene; Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Filiz Kılıç, Kozaklı Kaymakamı Kemal Duru,  İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça, Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, Üniversitenin  Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Davut Kılıç ve Prof. Dr. Mehmet Köçer, Kozaklı Meslek Yüksekokulu Müdürü Muhammet Özalp, kurum müdürleri, akademik ve idari personel, öğrenciler ile davetliler katıldı.

Rektör, Prof. Dr. Filiz Kılıç, 2016-2017 eğitim-öğretim yılına ilk öğrencileri ile merhaba diyen Kozaklı Meslek Yüksekokulunun hayırlı olması dileğinde bulundu. Kılıç, ”Bugün  heyecan ve gurur  verici açılış töreni ile bir araya gelmemize vesile olan Kozaklı Meslek Yüksekokulumuzun, öncelikle Kozaklı ilçemize, üniversitemiz ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah buradan yetişecek olan siz öğrencilerimiz sağlık sektöründe güzel hizmetlerde bulunacak. Geleceğimizi şekillendirecek gençlerimizin güzel şeyler yapacağına inanıyorum ve kendilerine güveniyorum. Kendileriyle bir araya geldiğimde gözlerindeki ışığı, çalışma arzusunu, moral ve motivasyon yüksekliğini gördüm. İnşallah kendileri,  ileride daha başarılı olacaklar ve başarılı işlere imza atacaklar. Bu arada, bir çok binamızı hayırseverlerimiz ve belediyelerimizin katkılarıyla üniversitemize kazandırdık. Bu binamızın yapımını da Kozaklı Belediyemiz üstlenerek bizlere teslim ettiler. Biz de üniversite olarak iç tefrişatını tamamlayarak siz değerli öğrencilerimize, ilçe halkımıza ve ülkemize kazandırdık. Bu okulumuz, üniversitemizin yedinci meslek yüksekokulu olup, inşallah Derinkuyu ilçemizde  yine hayırseverlerimiz tarafından yaptırılan, tarım ve hayvancılık üzerine olan 8’inci meslek yüksekokulumuzu da en kısa zamanda açmayı planlıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven ise, "Bize bu mutluluğu, heyecanı ve gururu yaşattıkları için öncelikle Rektörümüze çok teşekkür ediyorum. Bugün Kozaklı çok mutlu. Çünkü, burada okuyan öğrencilerimiz insanlarımıza şifa verecekler. Bu okulumuzun bazı eksiklikleri olduğunu biliyoruz. İnşallah bunların giderilmesi için belediye olarak üstümüze düşen her şeyi bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Sizlere eğitim hayatınızda başarılar diliyor, okulumuzun tekrar ilçemize, üniversitemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Haberin Devamı

Konuşmaların ardından katılımcılar ile birlikte Kozaklı Meslek Yüksekokulunun açılışını gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, okul binasını gezdi. Açılış, Üniversitenin Güzel Sanatlar Fakültesi  Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü öğrencileri tarafından verilen mini müzik konseri ile son buldu.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!