Kızılcahamam’a Sağlık Yüksekokulu

Güncelleme Tarihi:

Kızılcahamam’a Sağlık Yüksekokulu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2023 15:14

Ankara Üniversitesi’nde Kızılcahamam Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ayşe Bezci Yerleşkesi açıldı. Yerleşke binasının yapımını üstlenen Besa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, “Türkiye yüzyılı hedefi için hepimiz çok daha fazla çalışmalı, eğitime her zamankinden fazla önem vermeliyiz” dedi.

Haberin Devamı

Ankara Üniversitesi Kızılcahamam Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ayşe Bezci Yerleşkesi düzenlenen törenle açıldı. Törende, Kızılcahamam’da şehitlerin anısına yapılan ve her şehit için bir künye asılan ‘Şehitler Ağacı’na Kuzey Irak’ta şehit olan 12 askerin künyeleri dualar eşliğinde çakıldı. Yerleşkenin açılış töreninde konuşan Salih Bezci, yerleşkenin adını rahmetli annesinden aldığına dikkat çekerek şunları söyledi:

BİR DERSLİK AÇMAK BİR HAPİSHANE KAPATMAK DEMEK
“Türkiye’nin geleceğini belirleyecek başarılı gençlerin çıkması için eğitim yatırımlarına önem veriyoruz. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sürekli gündeme getirdiği Türkiye yüzyılı hedefi için hepimiz çok daha fazla çalışmalı, eğitime her zamankinden fazla önem vermeliyiz. Çünkü bir derslik açmak bir hapishane kapatmak demek. Elimizdeki kaynaklar, ülkemizin genç nüfus potansiyeli çok büyük başarılara imza atacağımızın kanıtı. Kızılcahamam ve ülkemiz için elimizden geldiği kadar hayır çalışmalarına devam edeceğiz. İlçemiz kaynakları, doğası, çalışkan insanları ile her şeyin en iyisine layık.”

BAKMADAN GEÇME!