Kestane Kaç Dakikada Pişer? Kestane Fırında Kaç Dakika Kızartılmalı?

Güncelleme Tarihi:

Kestane Kaç Dakikada Pişer Kestane Fırında Kaç Dakika Kızartılmalı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2021 01:28

Herkesin bayıla bayıla yediği nefis besinlerden birisi kestanedir. Kestaneyi yapmakta yemekte çok zevkli olmaktadır. Çok lezzetli olan kestaneyi insanların geneli sevmektedir. Kestaneyi pişirmek için farklı yöntemler bulunmaktadır. Bu yöntemlerden en çok tercih edileni ise fırında pişirme yöntemidir. Kestane kaç dakikada pişer? Kestane fırında kaç dakika kızartılmalı? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Haberin Devamı

Kestaneyi yapmak oldukça kolaydır. Canı kestane çeken herkes bu ürünü kolayca pişirilir. Bu konuda kolay tekniklerden birisi fırın kullanmaktır. Fırında yapılan kestane çok lezzetli olmaktadır. Kestaneyi fırında pişirmek için ideal bir süre bulunmaktadır. Bu süre içerisinde kestane pişmiş olacaktır.

Kestane Kaç Dakikada Pişer?

Kestane pişirmek için fırını 190 dereceye getirmek lazımdır. Derecesini ayarladığınız fırın ısınınca kestaneleri koyabilirsiniz. Kestaneleri fırına koymadan önce çizmeyi unutmayın. Fırına giren kestaneleri ortalama 20 dakika pişirmeniz yeterlidir. Bu süre sonrasında kestaneler hazır olacaktır.

Tabi bazı kestanelerin kabuğu daha sert ve pişmesi zor olabilir. Bu gibi durumlarda 20 dakikalık süreyi 5-10 dakika kadar daha uzatmanız gerekebilir. Sonuç olarak fırından oldukça lezzetli kestaneler ortaya çıkacaktır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!