Kayseri'nin alan kodu kaçtır? Kayseri telefon kodu hakkında bilgi

Güncelleme Tarihi:

Kayserinin alan kodu kaçtır Kayseri telefon kodu hakkında bilgi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2021 03:52

Türkiye'nin İç Anadolu Bölgesinde yer alan Kayseri, aynı zamanda ülkemizin sanayi anlamında da en gelişmiş şehirlerinden birisidir. Bunun yanı sıra yüz ölçümü olarak da gayet iyi bir büyüklüğe sahip olan Kayseri, içerisinde barındırdığı tarihi eseler ile de her yıl düzenli olarak binlerce turist kazanmaktadır. Aynı zamanda Kayseri ilinin güncel nüfusu da, 1,4 milyon olarak bilinmektedir. İşte, tüm detaylar.

Haberin Devamı

İletişim ve telekomünikasyon alanında kullanılan alan kodları, Kayseri'ye özel olarak da kullanılmaktadır. Alan kodları iletişimi kolaylaştırmakta ve hatların birbirine karışmasını engellemektedir.

 Kayseri'nin Alan Kodu Kaçtır?

 Kayseri'nin alan kodu, 0352 olarak bilinmektedir. Özellikle son yıllarda Kayseri içerisine göçecek olan insanlar tarafından sıkça araştırılan Kayseri alan kodu, 0352 olarak senelerden beri kullanılmaktadır. 0352 alan kodu üzerinden Kayseri iline yapacağınız sabit hat görüşmelerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilir ve bu alan kodu sayesinde yaşanılacak olan en basit sorunu bile çözüme kavuşturmuş olursunuz.

 Aynı zamanda Kayseri iline bağlı olan tüm ilçelerde Kayseri'nin alan kodu olan 0352 kodunu kullanmaktadır. Tüm ilçelerdeki sabit hatlı telefon aramalarına da bu kod ile ulaşabilir ve kolaylıkla iletişim işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

 Ülkemizin en sıcak şehirlerinden birisi olan Kayseri, yer altı çarşıları ile de ünlenmiş olan bir ilimizdir. Her sene yurt dışı veya il dışından binlerce farklı insanı kendisine çekmeyi başarmış olan bu ilimiz, aynı zamanda tam bir öğrenci şehri olarak da bilinmektedir. Kayseri ili, 0352 alan kodlu numaraları kullanmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!