İstanbul’da yeni bir moda akademisi açılıyor

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’da yeni bir moda akademisi açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2013 17:40

Vakko ile Esmod’un işbirliğiyle İstanbul’da yeni bir moda akademisi açılıyor. 2013 Eylül ayında öğrenci alacak akademinin kontenjanının ise 50 olması planlanıyor.

Haberin Devamı

Vakko ve Esmod işbirliğiyle İstanbul’da moda eğitim merkezi açılacak. Vakko Esmod Moda Akademisi adı verilen merkezde moda tasarımı eğitiminin yanı sıra, styling, moda yönetimi, kişisel marka yaratma, satın alma, aksesuar tasarımı alanlarında da sertifika programları sunulacak. Uzman eğitmen kadrosunun vereceği teorik eğitimler, Vakko Moda ve Üretim Merkezleri’nde uygulamaya dönüştürülerek pekiştirilecek. 2013 Eylül ayında kayıt alacak akademi öğrencilere, sadece Türkiye’de değil Berlin’den Tokyo’ya 16 ülkedeki Esmod okullarının olanaklarını kullanma da imkanı sunacak.

Türkiye’de modayı yaşam biçimi olarak benimseyen, tasarım kültürü ve marka bilinci yüksek yaratıcılar yetiştirmeyi hedefleyen Vakko Esmod Moda Akademisi endüstri ile yakın çalışmalarda bulunarak, öğrencilerini ilk günden iş dünyasına hazırlamaya çalışacak.

Haberin Devamı

Akademide yürütülecek çalışmaları Esmod Paris Direktörü Christine Walter-Bonini, Türkiye Direktörü Nadine Massoud Bernheim ve Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko bugün yapılan toplantıda anlattı. Vakko Moda Merkezi’nde düzenlenen toplantıda Esmod direktörleri ve Cem Hakko, Türkiye’de hatta dünyada yarının moda endüstrisini yaratacak, yeni nesiller yetiştirmeyi hedeflediklerini açıkladılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!