İspanyolca Seni Seviyorum Ne Demek, Nasıl Denir Ve Yazılır? İspanyolca Seni Seviyorum Kelimesinin Okunuşu Nedir

Güncelleme Tarihi:

İspanyolca Seni Seviyorum Ne Demek, Nasıl Denir Ve Yazılır İspanyolca Seni Seviyorum Kelimesinin Okunuşu Nedir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2021 23:41

Türkçe ile benzerliği konusunda dikkat çeken dillerden biri İspanyolcadır. Bu dilde sevgi ifadesi olan ve evrensel özelliğe sahip bir kelime olan 'seni seviyorum' cümlesi de yer alır. Peki, İspanyolca 'seni seviyorum' cümlesi nasıl yazılır? Bu cümle nasıl söylenir? İspanyolca dilinde 'seni seviyorum' cümlesi ile ilgili detayları derledik.

Haberin Devamı

Sevgi ifadesi günümüzde bütün dillerde 'seni seviyorum' cümlesidir. Bu cümlenin İspanyolca dilinde de karşılığı vardır. İspanyolca dilinde 'seni seviyorum' kelimesinin yazılışı ve söylenişi aynıdır. 

 İspanyolca Seni Seviyorum Ne Demek, Nasıl Denir ve Yazılır? 

 29 harften oluşan İspanyolca alfabesi, i, ü ve ö harfi dışında Türkçe ile aynı özelliklere sahiptir. Yazılışı ve okunuşu aynıdır. 'Seni seviyorum' cümlesi 'te quiero' şeklinde yazılır. Karşıdaki için 'seni seviyorum' anlamında kullanılan bir cümledir. 

 İspanyolca Seni Seviyorum Kelimesinin Okunuşu Nedir? 

 İspanya'nın ana dili olan İspanyolcada 'te quiero' cümlesi 'seni seviyorum' demektir. Bu cümlenin okunuşu ise ' De giero' şeklindedir. Okunuşu lehçe farklılığı gösterebilir ancak genel anlamda bu şekilde telaffuz edilen bir cümledir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!