İngilizce temmuz ne demek? Temmuz kelimesinin İngilizce yazılışı, okunuşu ve söylenişi

Güncelleme Tarihi:

İngilizce temmuz ne demek Temmuz kelimesinin İngilizce yazılışı, okunuşu ve söylenişi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2021 04:56

 İngilizce üzerinden kelimelerin hem yazılışı hem de okunuşu büyük bir öneme sahiptir. Bu bağlamda özellikle söz konusu aylar olduğu zaman mutlaka öğrenmek gerekir. Peki İngilizce Temmuz ne demek? Temmuz kelimesinin İngilizce yazılışı, okunuşu ve söylenişi konusunda bilgiler.

Haberin Devamı

İngilizce öğrenirken özellikle aylar ilk başlarda ön plana çıkar. Özellikle İngilizceyi geliştirmek için mutlaka 12 ayı da bilmek gerekmektedir. Bunlar içerisinde özellikle temmuz ayının hem yazılışı hem de okunuşu merak edilenler kelimeler içerisinde yer alıyor.

 İngilizce Temmuz Ne Demek?

 En çok merak edilen İngilizce kelimeler içerisinde Temmuz gelmektedir. Özellikle hem bir ayı temsil etmesi hem de yaz ayı olması ile beraber çok fazla kullanılmaktadır. Bu bağlamda İngilizce temmuz karşılığı olarak, ‘July’ karşımıza çıkıyor. Yılın 7 ayı olması ile beraber aynı zamanda yaz ayı olarak da ön plana çıkar.

 Temmuz Kelimesinin İngilizce Yazılışı

 Temmuz kelimesinin İngilizce yazılışı, ‘July’ biçimde ele alınmakta ve değerlendirilmektedir. İngilizcede özellikle aylar açısından Temmuz kelimesine karşılık olarak sadece bu ifade ön plana çıkar.

Haberin Devamı

 Temmuz Kelimesinin İngilizce Okunuşu

 Şüphesiz yazılışı ile beraber aynı zamanda Temmuz kelimesinin okunuşu büyük bir öneme sahiptir. Birkaç defa kolay ve pratik yapmak suretiyle temmuz kelimesinin İngilizce okunuşu olarak, ‘Culay’ ifadesini alışkanlık haline getirebilirsiniz. Aynı zamanda bu ifadeyi birkaç kez dinlemek de yine işe yarayacak yöntemler içerisinde yer almaktadır.

 Temmuz Kelimesinin İngilizce Söylenişi

 İngilizce üzerinde yer alan bütün farklı kelimeler için söyleniş çok önemlidir. Zira İngilizce içerisinde yazılış ile beraber söylenişler büyük oranda değişkenlik gösterir. Bu bağlamda Temmuz kelimesinin İngilizce söylenişi karşılığı olarak, ‘Culay’ ifadesi öne çıkmaktadır. Türkçe söyleniş üzerinden bu şekilde ele alabilir ve İngilizce tek başına veya cümle içerisinde kullanabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!