İngilizce kar ne demek? Kar kelimesinin İngilizce yazılışı, okunuşu ve söylenişi

Güncelleme Tarihi:

İngilizce kar ne demek Kar kelimesinin İngilizce yazılışı, okunuşu ve söylenişi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2021 03:33

İngilizce öğrenirken mevsimler ilk öğrenilen kelimeler içerisinde yer alır. Çünkü bu kelimeler özellikle öğrenim noktasında birçok farklı cümle içerisinde değerlendirilir. Bu kelimeler arasında kar sözcüğünün karşılığı da bulunmaktadır. Peki İngilizce Kar ne demek? Kar kelimesinin İngilizce yazılışı, okunuşu ve söylenişi konusunda merak edilenler.

Haberin Devamı

İngilizcede mevsimler mutlaka bilinmelidir. İngilizce iyi bilen ya da az bilen fark etmeden herkesin mutlaka bilmesi gerektiği kelimeler içerisinde gelir. Bağlamda genel olarak yazılışı ve okunuşu üzerinden benzerlik gösteren, ender İngilizce kelimeler içerisinde yer aldığını söylemek mümkün.

 İngilizce Kar Ne Demek?

 İngilizce üzerinden ele alındığı vakit kar kelimesi için bir sözcük ön plana çıkıyor. Yaygın olarak bu sözcük çok fazla kullanılır ve amaca göre değerlendirilir. Bu bağlamda İngilizce kar kelimesi, ‘Snow’ sözcüğü üzerinde değerlendirilmektedir.

 Kar Kelimesinin İngilizce Yazılışı

 Mevsimsel açıdan en sevilen dönemlerden beri kar yağışlıdır. Her yeri bembeyaz kaplaması ile beraber aynı zamanda çok fazla kullanılan bir kelime olarak öne çıkıyor. Bu sebepten dolayı amaca uygun olarak İngilizce karşılığı da ön plana çıkmaktadır. Kar kelimesinin İngilizce yazılışı ise ‘Snow’ şeklinde öne çıkıyor.

Haberin Devamı

 Kar Kelimesinin İngilizce Okunuşu

 Elbette kar kelimesinin İngilizce yazılışı kadar okunuşu da bir o kadar önemlidir. Aslına bakılırsa İngilizcede çok da zor olmayan ve kolayca söylenebilen kelime okunuşları içerisinde yer alır. Bu konuda kullanılabilecek olan Kar kelimesinin okunuşu, ‘snov’ biçimde ele alınmakta ve değerlendirilmektedir.

 Kar Kelimesinin İngilizce Söylenişi

 İngilizce olarak kar kelimesinin söylenişi, ‘snov’ şeklinde ele alınır ve değerlendirilir. Bu bağlamda hem okunuşu hem de yazılışı arasında birbirine benzerlik gösteren İngilizce kelimeler arasında yer aldığını söylemek mümkün. O yüzden kolaylıkla alışabilir ve kelimeyi amaca bağlı olarak değişik yerlerde değerlendirebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!