GİKDER'den eğitime destek

Güncelleme Tarihi:

GİKDERden eğitime destek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2007 15:28

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, hayırsever insanları bir araya getirerek hizmet sunmanın kutsal bir görev olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Gümüşhane İktisadi ve Kalkınma Derneğince (GİKDER) okullara dağıtılmak üzere bağışlanan 40 bilgisayar, düzenlenen törenle Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Rehberlik ve Araştırma Merkezinde gerçekleştirilen törene, Vali Salihoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, İl Milli Eğitim Müdürü Halit Yüce, GİKDER Başkanı Selim Nas ve okul müdürleri katıldı.
Vali Salihoğlu, törende yaptığı konuşmada, hayırsever insanları bir araya getirerek hizmet sunmanın kutsal bir görev olduğunu belirterek, “GİKDER övgüye değer bir bağışta bulundu. Sivil toplum kuruluşlarının katkılarından yararlanmak bizleri mutlu ediyor. Okullarımız GİKDER'in sunduğu bu imkanlardan en iyi şekilde yararlanacaklardır” dedi.

GİKDER Başkanı Nas ise bilgisayarın eğitimin olmazsa olmaz bir aracı olduğunu ifade ederek, öğrencilerin iyi eğitilebilmeleri için çağın ve teknolojinin gerektirdiği bütün imkanlara sahip olmaları gerektiğini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!