Ets 2 Mod Nasıl Yapılır? Ets 2 Araba, Otobüs Ve Türkiye Mod Yükleme

Güncelleme Tarihi:

Ets 2 Mod Nasıl Yapılır Ets 2 Araba, Otobüs Ve Türkiye Mod Yükleme
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2022 01:46

ETS 2 mod, Microsoft Windows için, Euro Truck2, tarafından çıkarılan bir simülasyondur. Kamyon simülasyonu olarak geliştirilen oyunda kamyon ya da otobüs kullanabilirsiniz. ETS 2 mod nasıl yapılır? İşte, ETS 2 mod nasıl yapılır? ETS 2 araba, otobüs ve Türkiye mod yükleme detaylarını derledik.

Haberin Devamı

ETS 2mod, kamyon simülasyonu olarak 2012 yılından piyasaya sürülmüş bulunmaktadır. Kullanıcılarına keyifli deneyimler sunan oyunda ister otobüs, ister kamyon deneyimi yaşayabilirsiniz. Türkiye’de faaliyet gösteren pek çok otobüs firmasına ait otobüs marka- modelleriyle keyifli deneyimler yaşatabilmektedir. SCS Software tarafından Microsoft için geliştirilen oyun kısa sürede büyük kullanıcı kitlesine ulaşmıştır. Oyunculara otobüs, kamyon ve tır sürüş deneyimleri yaşatan ETS 2 mod oyunu sizde kurarak deneyimleyebilirsiniz.

ETS 2Mod Nasıl Yapılır? 

ETS 2 mod, simülasyonu 2012 yılında SCS Software tarafından piyasaya sürüldü. 2013 yılı 13 Nisan günü Linux için yayınlanmış, 29.01. 2015 tarihinde ise MacOS için yayına başlamış bulunmaktadır. Tüm dünyada geniş kullanıcıya sahip oyun Türkiye’de de büyük otobüs firmalarına ait otobüsler için eğlenceli sürüş deneyimi sunmaktadır. Mod yüklemenizi yaptıktan sonra otobüs firmalarından izin alınması gerektiği unutulmamalıdır. Uzun yıllardan bu yana kullanıcı sayısını hızla artıran oyun için yılların yıpratamadığı simülasyon demek yanlış olmayacaktır. Yakın geçmişte oyuna eklenen gece modu ayrıca keyifli deneyimler yaşatmaktadır.

Haberin Devamı

 ETS 2 mod yükleme yapabilmek için; 

Oyun açık olmamalıdır. ETS 2 mod sadece oyun kapalı iken yüklenmektedir. 

Ardından bilgisayarda belgeleri açın

Oyuna eklemeyi düşündüğünüz modu Steam üzerinden veya erişim sağlayabildiğiniz internet üzerinden indirin.

Belgeler içinden Euro Track Simülatör 2 klasörünü açarak mod’a giriş sağlanmalıdır.

İndirdiğiniz mod klasöründe bulunan SCS uzantılı dosyayı mod klasörüne kayıt edebilirsiniz.

Simülatör oyununu açarak profilinizi düzenle adımından işlem yaparak simülasyon kurulumunuzu tamamlamış olacaksınız.

ETS 2 Araba, Otobüs

 ETS 2mod, oyunu kurulum işlemi yaptıktan sonra sisteme giriş yaparak yeni modlar ekleyebilirsiniz.

 Bunun için sisteme giriş yaparak topluluk menüsüne tıklamanız gerekmektedir. Atölye ara kutularından birine Euro Track Simülatör 2 yazarak gelen seçeneği tıklayabilirsiniz. İndirmek istediğiniz oyun mod seçimi yaparak sayfasına gitmeniz gerekmektedir. Oradan abone ol seçeneğiyle profil düzenleme adımına geçiş yapabilirsiniz. Buradan profil düzenleme işlemini tamamladıktan sonra mod seçerek oyuna başlayabilirsiniz. Dünyanın her yerinden kullanıcıya sahip ETS 2mod simülasyonu eğlenceli sürüş deneyimi sunmaktadır. Euro Track Simülatör 2 oyununda tır, otobüs ve kamyon sürüşü yapabilirsiniz. Kullanıcı sayısını hızla artıran oyuna ek olarak gelen gece modu ayrıca tercih nedeni olmaktadır.

Haberin Devamı

 Türkiye Yükleme

 ETS 2 mod Türkiye yükleme yapabilmek çok kolaydır. Bütün otobüs firmalarına ait marka ve model otobüs sürüşü yapabilir, iş başvurusu yaparak çalışabilirsiniz. Tek yapmanız gereken firmaya giderek sözleşme yapmanız olacaktır. Gerçeği aratmayan ses modları ve oyun kurgusuyla tır oyunları arasında ilk sırayı alarak tarihe geçmiştir. Oyunda farklı modlar kullanarak araba ve otobüsler kullanabilirsiniz. ETS 2 mod simülasyonunda kullanabileceğiniz oyun modlarından bazıları;

 ETS Ferrari Modu, Uzun süre aynı araba kullananlar için farklı bir seçenek de ETS 2 Ferrari modu kullanma şansınızın bulunmasıdır. Ferrari yanında Citroen, Mercedes ve BMV markalarını da kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

 Otobüs modu; Euro Track Simülatör 2 modu kullanabilir, tır yerine otobüs sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz.

 ETS BDF renk modunu ekleyebilir, oyunda farklı renk araçlar kullanabilirsiniz.

 Popüler ETS 2 Truckers MP mod kullanarak çevrimiçi oyuncularla iletişim kurmanız mümkündür. Sadece üyelik açarak bu özelliği kullanabilir, diğer çevrim içi kişilerle oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!