EBA Öğrenci ve Öğretmen Giriş Şifresi Nasıl Alınır? EBA'ya Nasıl Giriş Yapılır?

Güncelleme Tarihi:

EBA Öğrenci ve Öğretmen Giriş Şifresi Nasıl Alınır EBAya Nasıl Giriş Yapılır
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2015 14:51

Tüm öğrencilerin sınavlar ve dersleriyle ilgili yapacakları tüm işlemlere tek bir yerden ulaşmalarını sağlayan Eğitim Bilişim Ağı’na (EBA) öğrenci girişi nasıl yapılır? Öğrenciler EBA şifresini nereden alacaklar? İşte tüm detaylar....

Haberin Devamı

Her geçen gün daha da geliştirilen ‘’Eğitim Bilişim Ağı’’ EBA’da hem öğretmenler hem de öğrenciler için yeni bir sayfa açıldı.

EBA’da açılan yeni sayfa üzerinden öğrenciler dersleri ve sınavlarıyla ilgili, konu anlatımlarına, çıkmış sınav sorularına, videolu ders anlatımlarına, sesli ders anlatımlarına ve daha pek çok konuya kolaylıkla erişebiliyorlar.

Aşağıdaki linke tıklayarak EBA Öğrenci Giriş Şifresi'nin nasıl alındığını kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

EBA Öğrenci Giriş Şifresi Nasıl Alınır?

EBA sistemi öğrencilere doğrudan şifre vermiyor. Öğrenciler EBA şifresini öğretmenlerinden alabiliyorlar. Öğretmenler ise EBA şifresini MEBbis sistemine girerek alabiliyorlar.

Özel okullarda görev yapan öğretmenler EBA şifresini e-okul şifrelerini kullanarak EBA sistemi üzerinden temin edebiliyorlar. Özel okul öğrencileri EBA şifresine sahip olamıyorlar. Sadece sistemde şifresiz yapılabilen işlemlerden faydalanabiliyorlar.

Haberin Devamı

EBA sistemine giriş için gerekli olan şifrenin nasıl alındığını yukarıdaki EBA Öğrenci Giriş Şifresi Nasıl Alınır? Resimli Anlatım linkine tıklayarak, kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!