Duyarga Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Duyarga Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Duyarga Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada Duyarga Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 10:30

Duyarga kelimesi Türkçede yer alan sözcükler içerisinde gelir. Aynı zamanda bu kelimenin yeni eş anlamlı bazı karşılıkları bulunmaktadır. Peki duyarga bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada duyarga cevapları üzerine detayları derledik.

Haberin Devamı

Birçok değişik bulmaca üzerinden duyarga kelimesi ile çok sık karşı karşıya kalınır. Bu kelimenin karşılığı olarak bulmacalarda değerlendirilecek iki değişik sözcük bulunmaktadır. Amaca uygun olarak kare ile beraber çengel ya da sarmal gibi birçok bulmacada değerlendirmek mümkün.

Duyarga Bulmaca Cevabı Nedir?

Duyarga kelimesine karşılık bulmacalarda değerlendirilecek iki değişik sözcük ön plana çıkmaktadır.

- Anten
- Lamise

Birçok değişik bulmacada yukarıda verilen her iki kelime de bu duyarga sözüne karşılık olarak eş anlamlı şekilde değerlendirilebilir.

Harf Harf Bulmacada Duyarga Cevapları

Harf harf ele alındığı vakit 5 harfli ve 6 harfli olmak suretiyle iki değişik sözcük duyarga kelimesine karşılık olarak yer almaktadır. Bu doğrultuda 5 harfli olarak, ‘anten’ kelimesi değişik bulmacalarda değerlendirilebilir. Aynı zamanda alternatif olarak 6 harfli, ‘Lamise’ sözcüğü yine bulunmaktadır. Amaca uygun olarak her iki kelimeyi de eş anlamlı olarak değerlendirmek mümkün.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!