Dişi Deve Bulmaca Cevabı Nedir? Bulmacada Harf Harf Dişi Deve Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Dişi Deve Bulmaca Cevabı Nedir Bulmacada Harf Harf Dişi Deve Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 10:30

Bulmacalar gazeteler de veya internet üzerinde bolca çözülmektedir. Bulmacalar ile genel kültürümüz de artmaktadır. Aynı zamanda hem de zekayı geliştirmektedir. Bulmacalarda karşımıza çıkan her soruyu bilmek zor olabilmektedir. Dişi deve sorusu da bulmacada çıkmaktadır. Peki ya dişi deve sorusunun bulmacada cevabı nedir? Harf harf dişi deve bulmacada cevapları nelerdir detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Bulmacada karşımız çıkan dişi deve sorusunun 4 farklı şekilde cevabı bulunmaktadır.

Dişi Deve Sorusunun 4 Harfli Cevabı:

Dişi deve sorusu bulmacanın her türlü türünde sorulabilmektedir. Eğer bulmacada dişi deve sorusunun 4 harfli şekilde cevabı isteniyor ise iki şekilde cevap verilebilmektedir. İlk cevap naka kelimesidir. Diğer cevap ise maya kelimesidir. Bulmacada çıkan kelimelere göre cevaplardan birinin seçilmesi gerekmektedir.

Dişi Deve Sorusunun 6 Harfli Cevabı:

Bulmacada sorulan dişi deve sorusunun 6 harfli cevapları da bulunmaktadır. Bulmacada sorulduğunda 6 harfli bir cevap isteniyor ise bu cevaplardan ilki arvana şeklinde verilmelidir. Eğer bu arvana kelimesi bulmacaya uymuyor ise diğer cevabın kullanılması gerekmektedir. Diğer cevap ise daylak kelimesidir. Bu kelimelerden hangisi bulmacaya uyuyor ise o cevabın kullanılması gerekmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!