Depremzedelere yeni yıl hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Depremzedelere yeni yıl hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2024 13:28

Yeni yıl için hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesinde öğrenciler, Hatay’daki yüzlerce çocuk ve genç için hediyeler gönderdi.

Haberin Devamı

Fevziye Mektepleri Vakfı (FMV) Işık Okulları, 6 Şubat 2023’te yaşanan depremden etkilenen Hatay’ın Samandağ ve Defne ilçesine destek vermek üzere, bölgedeki okullarda eğitim gören ve Polat köy konteyner kentinde yaşayan çocuklar ve gençler için sosyal sorumluluk projesi hayata geçirdi. Proje kapsamında Işıklı öğrenciler ve aileleri bölgedeki öğrenci arkadaşları için yeni yıl hediyeleri gönderdi.

Konteynır kentlerde yaşamaya devam eden çocuklar ve gençler, hem kışlık ihtiyaçlarını hem de sosyal ve bilişsel gelişimlerini destekleyecek yeni yıl hediyelerini Vakıf’ın Yönetim Kurulu Başkanı Av. Akın Süel ve beraberindeki gönüllü ekipten aldı. Bölgedeki depremzede çocuklar ve gençlerle bir araya gelen Akın Süel “6 Şubat'ta ülkece yaşadığımız afeti ve sonuçlarını unutmamak hepimizin görevi ve sorumluluğu. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte depremden en çok etkilenen bölgelerden biri olan Hatay’daki çocuklarımız ve gençlerimiz için yılbaşı vesilesiyle elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Depremi atlatmış, geride bırakmış olsak da burada yaşayan vatandaşlarımız için şartlar halen çok zorlayıcı. Bizler onların hayatını bir nebze olsun kolaylaştırabiliyorsak ne mutlu bize” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!