'Değişime uyum sağla'

Güncelleme Tarihi:

Değişime uyum sağla
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2022 13:45

İş dünyasına yön veren yetenek uzmanları ‘Değişime Uyum Sağla’ temalı festivalde öğrenci ve mezunlarla buluşuyor. Ulusal ve uluslararası 80’i aşkın kurumun katılacağı festival; öğrenci ve mezunlara yetenekleri, hedefleri doğrultusunda geleceklerini planlamalarına yönelik yol göstermeyi amaçlıyor.

Haberin Devamı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Küresel Yetenek Yönetimi Merkezi (BİLGİTalent) tarafından ‘BİLGİTalent Fest’ kapsamında düzenlenecek olan festival, 24-25 Mayıs tarihlerinde santralistanbul Kampüsü’nde yapılacak. Sektörün önde gelen firmalarından isimlerle; pandemi sonrası çalışma hayatının geleceği, geleceğin meslekleri ve iş yeri kültürü gibi birçok konu ele alınacak.

ATÖLYELER VE İŞ GÖRÜŞMELERİ YAPILACAK
Festivalin ilk gününde düzenlenen seminerlerde, birçok firmadan konuşmacılar yer alacak. Bununla birlikte satın alma ve tedarik zinciri yönetiminde dijital dönüşümün ele alınacağı bir panel düzenlenecek. İkinci gün ise; “Her şey hayal etmekle başlar”; “Değişim bizi dönüştürdü mü?” başlıklı sunumlar yapılacak. BİLGİ Psikoloji Kulübü ve Psikoloji Ağı Platformu iş birliğiyle gerçekleşecek “Psikoloji’de Kariyer” başlıklı panel de festival kapsamında gerçekleşecek etkinlikler arasında olacak.

Haberin Devamı

80’i aşkın kurumun stant açacağı festivalde, öğrenci ve mezunlar birebir görüşme yaptıkları firmalara CV’lerini sunma ve firma yetkilileriyle networking yapma olanağı bulacak. Mülakat için ayrılan alanlarda ise iş görüşmeleri yapılacak. Festivalde iki gün boyunca AKİK İnsan Kaynakları ve DISCPROFİL Kurucusu, Davranış Envanteri Danışmanı Barış AK, öğrenci ve mezunlarla kişilik envanteri atölyesi düzenleyecek. Stratejik Gelişim ve Marka Koçu Burcu Şen ise Geleceği Tasarlama Atölyesi’nde geleceği planlamanın ipuçlarını katılımcılarla paylaşacak. 

BAKMADAN GEÇME!