Bulmacada Yılaşırı Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Yılaşırı Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Yılaşırı Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Yılaşırı Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:11

Günlük hayatta kullanılan bazı kavramların fazla kullanılmayan eş anlamlı ikinci bir anlamları da bulunmaktadır. Bulmacalarda sorulan pek çok soruda da kelimelerin diğer anlamlarının ne olduğu ile ilgili olmaktadır. Yılaşırı sorusu da bunlardan biri olarak ifade edilmektedir. Peki, bulmacada yılaşırı cevabı nedir? Harf sayısına göre yılaşırı cevapları neler olmaktadır? İşte, bulmacada yer alan yılaşırı sorusunun cevapları hakkında tüm detayları derledik.

Haberin Devamı

Yılaşırı kavramı günlük hayatta halk arasında sık kullanılan kelimelerden biri olarak belirtilmektedir. Yılaşırı kelimesi bulmacalarda sıklıkla sorulan sorulardan biri olmaktadır. 

 Bulmacada Yılaşırı Cevabı Nedir? 

 Bulmacalar farklı soruların yer aldığı zihinsel etkinliklerden biri olmaktadır. Bulmacalarda pek çok kategoriden soru sorulmaktadır. Bu sorulardan bir kısmının kullanım alanı geniş olduğu için cevabı bilinmekte bir kısmının ise kullanım alanı fazla olmadığı için cevabının ne olduğu bilinmemektedir. Bulmacalarda sorulan yılaşırı sorusu da halk arasında cevabı bilinen bir soru olmaktadır. Bu sorunun bulmacalarda yer alan cevabı ''bienal'' olarak ifade edilmektedir. 

 Harf Sayısına Göre Yılaşırı Cevapları 

 Bulmacalarda sorulan sorulara verilen cevapların belli bir harf sayısına uygun olması istenmektedir. Birden fazla cevabı olan soruların bulmacalarda istenilen harf sayısı kadar olanı doğru cevap olarak kabul edilmektedir. Yılaşırı kavramı iki yılda bir olan yada birer yıl ara ile olan anlamına gelen bir kelime olmaktadır. Bu kavram bulmacalarda sorulduğunda cevap ''bienal'' olarak ifade edilmektedir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!