Bulmacada Topluluk Zümre Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Topluluk Zümre Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Topluluk Zümre Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Topluluk Zümre Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:15

En çok karşılığı bulunan ve bulmacalarda sorulan kelime grupları içerisinde ‘topluluk zümre’ gelmektedir. Böylece değişik bulmacalar üzerinden etkin biçimde kullanım olanağı tanır. Peki, bulmacada topluluk zümre cevabı nedir? Harf sayısına göre topluluk zümre cevaplarını derledik.

Haberin Devamı

Günlük çözülen birçok değişik bulmaca üzerinden farklı sözcük ya da sözcük grupları sorulur. Daha doğrusu bunların eş anlamlı karşılıkların merak edilir. Topluluk zümre kelime grubuna karşı ise değişik cevapları bulunmaktadır. 

 Bulmacada Topluluk Zümre Cevabı Nedir? 

 Bulmaca üzerinden topluluk zümre cevabı için kullanılabilecek olan oldukça fazla sayıda cevap ön plana çıkmaktadır. 

 - Kategori

 - Camia

 - Cemaat

 - Grup

 - Takım

 - Bölük

 - Cins

 - Ehal

 - Cümbür

 - Ehil

 - Barana 

 Görüldüğü gibi oldukça fazla sayıda cevabı bulunan sözcük grupları içerisinde zümre topluluk gelmektedir. Böylece bulmaca ya bağlı olarak deneme yanılma üzerinden en doğru sözcüğü değerlendirmek mümkün. Özellikle değişik harf sayıları ile beraber kullanım olanağı verdiğini ifade etmek gerekir. 

Haberin Devamı

 Harf Sayısına Göre Topluluk Zümre Cevapları 

 Harf sayısına göre topluluk zümre cevapları Türk Dil Kurumu üzerinden çok fazla karşılık bulunmaktadır. Bu karşılıklar değişik harf sayılarını bağlı olarak ele alınmakta ve değerlendirilmektedir. Böylece 4 harfli kelimeler üzerinden başlamak suretiyle, 8 harfli sözcüklere kadar çıkan kelimeler bulunmaktadır. Tabii bunlar içerisinde 5 harfli ve 6 ya da 7 harfli kelimelerin de olduğunu söylemek gerekmektedir. Yukarıda verilen sözcükler zümre topluluk cevabına karşılık değişik bulmacalarda kullanılabilir. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!