Bulmacada Taşlı Tarla Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Taşlı Tarla Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Taşlı Tarla Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Taşlı Tarla Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:15

Zihinsel faaliyetlerin gelişimini destekleyen basit ama işlevi fazla olan aktivitelerin başında bulmaca çözmek gelmektedir. Düzenli bulmaca çözen insanların daha az unutkan oldukları ve zihinsel faaliyetlerde çözmeyenlere göre daha başarılı oldukları belirtilmektedir. Farklı alanlara ait soruların sorulması sayesinde çeşitli bilgiler elde etmek mümkün olmaktadır. Peki, bulmacada taşlı tarla cevabı nedir? Harf sayısına göre taşlı tarla cevapları neler olmaktadır? İşte, bulmacalardaki taşlı tarla sorusu cevapları hakkında detayları derledik.

Haberin Devamı

Bulmacalar kişilerin tek başına ya da başka biriyle birlikte çözerek eğlenceli vakitler geçirmesini sağlayan etkinliklerin başında gelmektedir. 

 Bulmacada Taşlı Tarla Cevabı Nedir? 

 Bulmacalar maliyeti az olan ve insanların keyifli vakitler geçirmesine, geçirirken de öğrenmelerini sağlayan bir oyun olarak ifade edilmektedir. Son zamanlarda derslerde öğretmenler öğrenilen konunun kalıcılığını sağlamak amacıyla bulmacalardan yararlanmayı tercih etmektedirler. Bulmacada geçen taşlı tarla sorusuna verilecek cevaplar 2 tane olmaktadır bu cevaplar ''leçe'' ve ''aküre'' olarak ifade edilmektedir. 

 Harf Sayısına Göre Taşlı Tarla Cevapları 

 Bulmacalarda yer alan sorulara verilecek cevapların kutucukta belirtilen sayıya denk olanının cevap olarak yazılması gerekmektedir. Taşlı tarla sorusu için 4 harfli bulmaca cevabı leçe olarak ifade edilmektedir. Taşlı tarla sorusunun 5 harfli cevabı ise aküre şeklinde olmaktadır. Bu iki cevap da taşlı tarla için yazılabilmektedir. Taşlı tarla kavramı anlam olarak taşların çoğunlukta olduğu tarım yapmanın mümkün olmadığı verimsiz alanlar için kullanılan bir tabir olmaktadır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!