Bulmacada Püskürtücü Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Püskürtücü Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Püskürtücü Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Püskürtücü Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:05

Birçok amaç altında kullanılması ile beraber püskürtücü önemli bir yere sahiptir. Günlük hayatta yaygın olarak kullanılması ile birlikte, eş anlamlı sözcüğü üzerinden daha fazla değerlendirilir. Peki, bulmacada püskürtücü cevabı nedir? Harf sayısına göre püskürtücü cevaplarını sizler için derledik.

Haberin Devamı

Bulmacalarda özellikle değerlendirmek için püskürtücü kelimesine karşılık olarak bir eş anlamlı sözcük öne çıkmaktadır. Aynı zamanda taşıdığı anlam ile beraber günlük hayatın yaygın sözcükleri içerisinde gelir. Birçok alanda değişik amaç altında kullanılır.

Bulmacada Püskürtücü Cevabı Nedir?

Bulmacada püskürtücü cevabı olarak bir sözcük bütün değişik bulmacalar üzerinden ortak biçimde ele alınır.

 - Sprey 

 Özellikle saçları daha hacimli ve kalıcı hale getirebilmek için kullanılır. Saçları farklı şekiller vermek suretiyle o şeklin uzun bir süre kalmasına imkan verir. Aynı zamanda sprey birçok değişik sektör üzerinden de farklı mesleklerde kullanılır. Ayrıca püskürtücü kelimesine karşılık olarak bulmacalarda eş anlamlı şekilde sprey değerlendirilir. 

Haberin Devamı

 Harf Sayısına Göre Püskürtücü Cevapları 

 Harf sayısına göre püskürtücü cevapları içerisinde bir sözcük bulunmaktadır. Bu sözcük ‘sprey’ kelimesi olarak öne çıkar. Aynı zamanda eş anlamlı bir kelime şekilde de birbirlerine karşı da kullanılmaktadır. 5 harfli bir kelime olması ile birlikte virgül içerisinde bir sesli harfi bulunmaktadır. Bunun dışında Toplamda 4 tane sessiz halde olduğunu söylemek mümkün. Kare ve çengel ile birlikte akla gelebilecek tüm değişik bulmacalar için sprey kelimesi karşılık olarak kullanılır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!