Bulmacada Örme İşleri Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Örme İşleri Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Örme İşleri Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Örme İşleri Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:17

Adından da anlaşılacağı üzere örme işleri örgü ile el işi yapılan işlemlerdir. Aynı zamanda el emeği göz nuru olarak da bilinir. Peki, bulmacada örme işleri cevabı nedir tüm detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Hem amatör hem de profesyonel olarak günümüzde örme işleri ele alınmaktadır. Bununla beraber sıcak tutan ve doğal görünen yapılar olarak ön plana çıkarlar. Aynı zamanda örme işleri kelime grubunun eş anlamlı olarak bir karşılığı bulunur. Bu karşılık ise farklı bulmacalar üzerinden birçok defa sorulur. 

 Bulmacada Örme İşleri Cevabı Nedir? 

 Bulmacada örme işlere cevabı için bir tane sözcük yer almaktadır. Aynı zamanda bu sözcük Türk Dil Kurumu açısından da geçerli bir kelime olarak öne çıkar. Bununla beraber günlük yaşamda yine farklı meslek grupları üzerinden amaca uygun kullanılır. 

 - Trikotaj 

 Aynı zamanda örme işleri olarak da ifade edilir. Özellikle farklı işyerleri ile beraber değişik meslek grupları dahilinde çok fazla kullanılır.

 Harf Sayısına Göre Örme İşleri Cevapları 

Haberin Devamı

 Harf sayısına göre örme işleri cevapları konusunda bir sözcük bulunmaktadır. Bu sözcük 8 harfli ‘trikotaj’ kelimesidir. Amaca uygun şekilde farklı bulmacalar üzerinden ortak biçimde kullanılabilir. Yani bulmacalarda değerlendirilebilecek örme işleri kelime grubuna karşı sadece 1 tane sözcük değerlendirilmektedir. Aynı zamanda yerleşik olarak Türkçede bulunan geçerli bir kelimedir. O yüzden 8 harfli örme işleri ile bulmacada karşılaşıldığı zaman bu sözcük kullanılır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!