Bulmacada Öküz Yemliği Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Öküz Yemliği Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Öküz Yemliği Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Öküz Yemliği Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:05

Bulmacalar günlük hayatta büyük bir yer kaplamaktadır. Hem eğlence amaçlı hem de gelişim amaçlı birçok kişi bulmaca çözmektedir. Ancak bazı bulmacaların cevabı oldukça düşündürücü ve zor olmaktadır. Sık sık karşılaşılan bir soru olan öküz yemliği cevaplarını sizin için derledik.

Haberin Devamı

Bulmacalarda çıkan öküz yemliği cevabı sıkça araştırılmaktadır. Bulmaca çözen kişiler genellikle bu soruda daha fazla düşünmektedir. Bulmacada öküz yemliği sorusunun zorlayıcı bir cevabı bulunmaktadır. Öküz yemliği bulmaca cevabı akere olarak belirtilmektedir. 

 Bulmacada Öküz Yemliği Cevabı Nedir? 

 Bulmacada öküz yemliği cevabı akere olarak bildirilmektedir. Öküz yemliği bulmaca cevabı birden fazladır. Buna göre bulmacada öküz yemliği cevabı akere ve arnika olarak ifade edilmektedir. Bulmacalarda sık karşılaşılan öküz yemliği sorusu aynı zamanda zorlayıcı sorulardan biri olarak vurgulanıyor. Aynı zamanda birden fazla cevaba sahip olan bir bulmaca sorusudur. 

 Harf Sayısına Göre Öküz Yemliği Cevapları 

 Öküz yemliği bulmaca cevabı birden fazladır. 5 ve 6 harfli cevaplar mevcuttur. Öküz yemliği sorusu bulmacalarda çıkan en düşündürücü soru olarak ifade ediliyor. Harf sayısına göre cevaplar değişmektedir. Bulmaca sorularının genellikle birden fazla cevabı bulunmaktadır. Bu cevaplar harf sayısına göre belirlenmektedir. 

Haberin Devamı

 5 Harfli Cevaplar 

 Bulmacada öküz yemliği 5 harfli cevabı akere kelimesidir. 

 6 Harfli Cevaplar 

 Öküz yemliği bulmaca sorusunun 6 harfli cevabı arnika kelimesidir. 

 8 Harfli Cevaplar 

 Bulmacada öküz yemliği 8 harfli cevabı öküzgözü kelimesidir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!