Bulmacada Laboratuar Kabı Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Laboratuar Kabı Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Laboratuar Kabı Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Laboratuar Kabı Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:17

Laboratuvar kabı özellikle yabancı bir isim üzerinden de eş anlamlı şekilde Türkçede kullanılır. Yapılacak deneyler ve bilim konusunda önemli bir yere sahiptir. Peki, bulmacada laboratuvar kabı cevabı nedir? Harf sayısına göre laboratuvar kabı cevapları hakkında detayları derledik.

Haberin Devamı

Bilimsel çalışmalar söz konusu olduğu zaman laboratuvar kabı başka bir isim üzerinden kullanılır. Özellikle taşımış olduğu isim ile beraber eğitim konusunda da ön plana alınmaktadır. Tabii en önemlisi ise farklı bulmacalar üzerinden çok sık araştırmalar arasında geliyor. Bu araştırma neticesinde bulmacalarda değerlendirmek için bir cevap öne çıkmaktadır. 

 Bulmacada Laboratuvar Kabı Cevabı Nedir? 

 Bulmacalarda kullanmak üzere laboratuvar kabı cevabı için bir karşılık bulunmaktadır. Bu karşılık Türkçe de geçerli olarak değerlendirilir ve aynı zamanda bilimsel çalışmalar konusunda ele alınır. 

 - Karni 

 Gerçekleştirilecek farklı deneyler konusunda birçok ama çaldığında kullanılan bir malzemedir. Aynı zamanda bulmacalar için ortak şekilde taşıdığı harf sayısı üzerinden değerlendirilir. 

Haberin Devamı

 Harf Sayısına Göre Laboratuvar Kabı Cevapları 

 Bulmacalarda en sık karşılaşılan sözcük grupları içerisinde laboratuvar kabı gelmektedir. Aynı zamanda bu kelime grubu üzerinden ‘karni’ sözcüğü eş anlamlı olarak kullanılır. Böylece bu kelime amaca uygun olarak farklı bulmacada üzerinden ortak biçimde değerlendirme şansı tanımaktadır. 5 harfli bir kelime olması ile beraber aynı zamanda içerisinde iki tane sesli harf bulunmaktadır. Ayrıca 3 tane sessiz harf olması ile beraber bulmacalarda ortak şekilde ele alınır.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!