Bulmacada Kunduz Kürkü Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Kunduz Kürkü Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Kunduz Kürkü Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Kunduz Kürkü Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:17

Hafızaya olan katkıları ve zeka üzerindeki olumlu etkileri ile bulmacalar özellikle çocuklar tarafından çözülmesi istenen etkinliklerin başında gelmektedir. Çocukların seviyelerine göre de hazırlanan bulmacalarda kolay, orta ve zor şeklinde olmaktadır. Özellikle çocuklar için resimli olarak hazırlanan bazı bulmacalar oldukça dikkat çekici olmaktadır. Peki, bulmacada kunduz kürkü cevabı nedir? Harf sayısına göre kunduz kürkü cevapları neler olmaktadır? İşte, bulmacalarda kunduz kürkü sorusunun cevaplarının neler olduğu ile ilgili detayları derledik.

Haberin Devamı

Bulmaca çok eski zamanlardan beri var olan günümüze gelene kadar da farklı formlarda hazırlanan bir hobi olarak ifade edilmektedir. Herkesin çözmekten hoşlandığı aktiviteler arasında ilk sırada yer almaktadır. 

 Bulmacada Kunduz Kürkü Cevabı Nedir? 

 Bulmacada sıkça rastlanan soru tarzlarından biri de hayvanlarla ve onların özellikleri ile ilgili olmaktadır. Bulmacada kunduz kürkü sorusunun cevabı iki tane olmaktadır. Bu cevaplar kastor ve suiti olarak ifade edilmektedir. Günlük hayatta fazla bir kullanıma sahip olmayan kunduz kürkü sorusunun cevapları da herkes tarafından bilinmemektedir. Bu nedenle bu soru ile karşılaşıldığında bulmaca severler araştırma yaparak doğru cevabı elde etmektedirler. 

 Harf Sayısına Göre Kunduz Kürkü Cevapları 

 Harf sayısına göre bulmaca cevapları birden fazla olabildiği gibi bir tanede olabilir. Kunduz kürkü sorusunun cevapları şu şekilde olmaktadır:

Haberin Devamı

  5 harfli kuduz kürkü bulmaca cevabı: Suiti

 6 harfli kunduz kürkü bulmaca cevabı: Kastor

 Bu cevaplar dışında kuduz kürkü için herhangi bir cevap bulunmamaktadır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!