Bulmacada Kasınç Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Kasınç Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Kasınç Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Kasınç Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:11

Bulmacada çıkan sorular internetten araştırılan konulardan biridir. Özellikle birçok kişinin bulmacalarda ilgi duyması bakımından aratılan konular arasındadır. Bu bakımdan bulmacada çıkan soruların yanıtlarına bakabilir ve daha rahat bir şekilde bulmaca çözebilirsiniz. Bulmacada Kasınç cevabı nedir? Harf sayısına göre Kasınç cevaplarını sizler için derledik.

Haberin Devamı

Bulmacada Kasınç cevabı Kramp cevabıdır ve yanıt için ayrılmış olan 5 harfli kutucuğa Kramp yazmak gerekir. 

 Bulmacada Kasınç Cevabı Nedir? 

 Bulmaca, ülkemizde sık sık çözülen kelime oyunlarından biridir ve bundan dolayı bulmacada çıkan sorular da merak edilmektedir. Özellikle bazı soruların yanıtlarını bilemeyen kişiler bu sorulara internetten bakmakta ve yanıtlarını araştırmaktadır. Bulmacada çıkan Kasınç sorusunun cevabı da birçok kişi tarafından merak edilerek araştırılmaktadır. Bulmacada Kasınç sorusunun yanıtı tektir ve yanıt kısmına 5 harfli bir yanıt olan Kramp kelimesini yazmak gerekir. 

 Harf Sayısına Göre Kasınç Cevapları 

 Bulmacada çıkan soruların yanıtlarını internetten bulmak mümkündür. Bu nedenle yanıtları hatırlamayan ya da bilmeyen kişilerin bulmaca sorularının cevaplarını internetten araştırmaktadır. Bulmacada çıkan Kasınç sorusunun yanıtı 5 harflidir ve bu yanıt da Kramp yanıtıdır. Cevap için ayrılmış olan kısma Kramp kelimesini yazmak ve diğer sorulara geçmek gerekir. 

Haberin Devamı

 Bulmaca kağıt olarak da internetten de çözülen bir kelime oyunudur ve özellikle kelime dağarcığını geliştirmek isteyen kişiler tarafından sevilen bir oyundur. Bulmacada Kasınç sorusunun cevabı Kramp cevabıdır ve bu kısma Kramp yazmak gerekir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!