Bulmacada Götürü Toptan Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Götürü Toptan Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Götürü Toptan Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Götürü Toptan Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:15

Bulmacalardaki soruların birden fazla cevabı olabilmektedir. Ancak böyle olsa dahi bu cevaplardan bir tanesi herkes tarafından bilinen ve çok kullanılan popüler bir cevap olmaktadır. Diğer cevaplarla da bulmacalarda karşılaşılmaktadır. Bulmacalar en faydalı hobilerin başında gelmektedir. Bazı kişiler bulmaca çözmeyi hayatlarının bir parçası haline getirmeyi başarmaktadırlar. Peki, bulmacada götürü toptan cevabı nedir? Harf sayısına göre götürü toptan cevapları neler olmaktadır? İşte, götürü toptan sorusuna bulmacalarda verilecek cevaplar hakkında detayları derledik.

Haberin Devamı

Götürü ve toptan kelimeleri aynı anlama gelen eş anlamlı olarak nitelendirilen kelimelerden biri olmaktadır. 

 Bulmacada Götürü Toptan Cevabı Nedir? 

 Bulmacalar yaş sınırlaması olmaksızın herkesin seviyesine göre hazırlanmış formları bulunan zeka geliştiren etkinliklerden biri olmaktadır. Öğrenme sürecine de dahil edilen bulmacalarda da sorular daha çok eğitsel olmaktadır. Kalıcı öğrenmenin sağlandığı yaparak yaşayarak öğrenme faktörü bulmacalarda kendini ortaya koymaktadır. Bulmaca sorularından biri olan götürü toptan sorusuna verilecek cevaplar birden fazla olmaktadır. Bu cevaplar; Kabala, Kesene, Kamilen ve Global şeklinde ifade edilmektedir. 

 Harf Sayısına Göre Götürü Toptan Cevapları 

 Bulmacalarda sık karşılaşılan sorulardan biri de götürü toptan sorusu olmaktadır. Birden fazla cevabı olduğu için fazla sorulan bu sorunun en bilindik cevabı ise Kabala kelimesi olmaktadır. Götürü toptan sorusunun diğer cevapları ise şu şekilde olmaktadır: 

Haberin Devamı

 6 harfli götürü toptan cevapları: Kalaba, Kesene, Global

 7 harfli götürü toptan cevapları: Kamilen 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!