Bulmacada Delişmen Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Delişmen Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Delişmen Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Delişmen Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:11

Bulmaca çözerken anlamı bilinmeyen bir kelime ile karşılaşıldığı zaman anlamı araştırılmak ve öğrenilmek istenmektedir. Bulmacada oldukça fazla karşılaşılmakta olan kelimelerden birisi de delişmen olarak bilinmektedir. Delişmen kelimesinin cevabını bilmiyorsanız siz de öğrenmek isteyebilirsiniz. Bulmacada delişmen cevabı nedir? Harf sayısına göre delişmen cevapları nelerdir? Delişmen kelimesinin cevaplarını sizler için derledik.

Haberin Devamı

Bulmacada delişmen kelimesi, oldukça fazla karşılaşılmakta olan kelimelerden birisi olarak ifade edilebilir. Bulmacada delişmen kelimesinin anlamının da farklılık gösterdiğini söylemek mümkündür. 

 Bulmacada Delişmen Cevabı Nedir? 

 Bulmacada delişmen kelimesinin cevapları; hercai, hareketli, hoppa, çılgın, zıpır, zirzop, zırzop ve zırtapoz olarak ifade edilebilir. Çeşitli bulmacalarda karşınıza çıkabilecek olan delişmen kelimesinin cevapları ise harf sayısına göre farklılık gösterebilmektedir. Delişmen kelimesi bulmacalarda oldukça fazla karşılaşılmakta olan kelimelerden birisi olarak da ifade edilebileceğini söylemek mümkün olmaktadır. 

  Harf Sayısına Göre Delişmen Cevapları 

 Harf sayına göre delişmen cevapları değişiklik gösterebilmektedir. 

Haberin Devamı

5 Harfli Delişmen Cevapları: Hoppa ve zıpır olarak ifade edilebilir. 

6 Harfli Delişmen Cevapları: Hercai, çılgın, zirzop ve zırzop olarak ifade edilebilir.

 8 Harfli Delişmen Cevapları: Zırtapoz olarak ifade edilebilir. 

9 Harfli Delişmen Cevapları: Hareketli ve zıvanasız olarak iafde edilebilir. 

Delişmen kelimesinin farklı cevaplarının olduğunu söylemek mümkün olmaktadır. Delişmen kelimesinin cevabı için çözdüğünüz bulmacada bulunan boşluk sayısına uygun bir şekilde cevap vermeniz gerekmektedir. Bunun için ise uygun harf sayısındaki kelimelerin bilinmesi gerekmektedir.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!