Bulmacada Büyük Marangoz Rendesi Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Büyük Marangoz Rendesi Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Büyük Marangoz Rendesi Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Büyük Marangoz Rendesi Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:17

Özellikle marangoz işleri için düzeltme yapma konusunda büyük marangoz rendesi yaygın olarak kullanılır. Aynı zamanda bu yapının eş anlamlı olarak Türkçede farklı bir karşılığı bulunmaktadır. Peki, bulmacada büyük marangoz rendesi cevabı nedir? Harf sayısına göre büyük marangoz rendesi cevaplarını derledik.

Haberin Devamı

Basit kullanımı ile beraber birçok farklı marangozun ortak şekilde değerlendirdiği aletler içerisinde büyük marangoz rendesi gelmektedir. Aynı zamanda bu aletin karşılığı olarak 1 tane eş anlamlı cevabı bulunur. Bu cevap amaca uygun şekilde değişik bulmacalarda ortak olarak değerlendirilir. 

 Bulmacada Büyük Marangoz Rendesi Cevabı Nedir? 

 Bulmacada büyük marangoz rendesi cevabı bir sözcük ile karşılık bulunmaktadır. Bu sözcük farklı bulmacalarda aynı anlamı taşıması ile beraber kullanılabilir. 

 - Planya 

 Özellikle marangoz mesleği üzerinden bu kelime çok yaygın şekilde kullanılır. Fakat günlük hayatta kullanılan bir sözcük olmadığını söylemek gerekir. Bununla beraber büyük marangoz rendesi cevabına karşılık aynı anlamı ile bulmacalarda öne çıkar. 

Haberin Devamı

 Harf Sayısına Göre Büyük Marangoz Rendesi Cevapları 

 Harf sayısına göre büyük marangoz rendesi cevabına karşılık ‘planya’ kelimesi öne çıkmaktadır. Bu kelime 6 harfli yapı üzerinden birçok değişik bulmacada kullanılır. Aynı zamanda kelime içerisinde iki tane sesli harf ile 4 tane sessiz harf bulunur. Türk Dil Kurumu açısından da geçerli bir kelime olduğu için bulmacalarda kullanma imkanı tanımaktadır. Zaten büyük marangoz rendesine karşı verilecek tek cevap olarak da öne çıkar.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!