Bartın'ın alan kodu kaçtır? Bartın telefon kodu hakkında bilgi

Güncelleme Tarihi:

Bartının alan kodu kaçtır Bartın telefon kodu hakkında bilgi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2021 03:13

Karadeniz'in Batı bölgesinde yer alan Bartın şehri, yeşilin her tonunu barındırması ile beraber etkileyici iller içerisinde yer alır. Özellikle harika denizi ve aynı zamanda akarsuyu üzerinden turistik bir yer sunarken, balıkçılık konusunda da oldukça önemli bir potansiyel teşkil ediyor. Peki, Bartın'ın alan kodu kaçtır? Bartın telefon kodu hakkında bilgileri derledik.

Haberin Devamı

Tarım konusunda oldukça verimli topraklara sahip olan Bartın, özellikle çileği üzerinden bir adım öne çıkar. Aynı zamanda yeşillik ve mavinin birleştiği muhteşem alanları ile beraber, harika yürüyüş ve Park alanları sunmaktadır. Bol oksijenli ve temiz havası ile güzel bir yürüyüş yaparken, sandal eşliğinde deniz üzerinde gezinti gerçekleştirebilirsiniz.

 Bartın'ın Alan Kodu Kaçtır?

 Bartın şehrinin alan kodu 0378’dir. Atanmış olan alan kodu ile beraber birçok farkı sabit hat üzerinden iletişim kurmanız mümkün. Amacınıza bağlı olarak bilgi almak, kişisel olarak ulaşım sağlamak ya da kurumsal alanlara erişmek için 378 alan kodu yeterlidir. Özellikle masmavi denizi ile Bartın Plajı üzerinden denize girme imkanı da sağlayan Bartın, bu sebepten dolayı her yıl yerli ve yabancı turist çeker.

Haberin Devamı

 Tarihi evleri ve kaleleri ile beraber kültürel açıdan da çok önemli bir yere sahip Bartın, o konuda da önemli bir turist akını yaşar. Tarım ve hayvancılık ile beraber sanayileşme noktasında da öne çıkan Bartın için, 378 alan kodunu kullanarak sabit hatlarla iletişime geçebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!