Bakan Tekin, Azerbaycanlı mevkidaşı Amrullayev ile görüştü

Güncelleme Tarihi:

Bakan Tekin, Azerbaycanlı mevkidaşı Amrullayev ile görüştü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2024 12:15

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, resmi temaslarını sürdürdüğü Baküde Azerbaycan Eğitim Bakanı Emin Amrullayev ile bir araya geldi.

Haberin Devamı

Bakan Tekin görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, Dostumuz ve kardeşimiz Azerbaycandayız. Azerbaycan ile kardeşliğimizin bir tezahürü olarak sıklıkla gerçekleşen karşılıklı üst düzey temaslarımız sayesinde ilişkilerimizdeki ivmeyi artırıyoruz. Bu kapsamda kıymetli mevkidaşım Azerbaycan Eğitim Bakanı Sayın Emin Amrullayev ile Baküde bir araya geldik. Baküdeki eğitim kurumlarımızın fiziki ortamlarının iyileştirilmesi, meslekî eğitim alanındaki güçlü iş birliğimiz ile atacağımız yeni adımlar ve ülkelerimiz arasındaki öğrenci hareketliliği ile ilgili görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Şahsım ve heyetime gösterdiği misafirperverlik için kıymetli mevkidaşım Emin Amrullayeve ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi.

 

Haberin Devamı

BAKAN TEKİN, BAKÜ MAARİF OKULU'NU ZİYARET ETTİ
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ziyaretiyle ilgili olarak, Azerbaycan Bakü Maarif Okulumuzu ziyaret ettik. Türkiye Maarif Vakfı Okullarımız dünyanın farklı ülkelerinde olduğu gibi kardeş ülkemiz Azerbaycanda da bayrağımızı gururla dalgalandırıyor ve başarılı çalışmalar gerçekleştiriyor. İyi insan yetiştirmek amacıyla ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil eden Türkiye Maarif Vakfı nezdinde tüm emeği geçenlere ve bizleri okullarında misafir eden Azerbaycan Bakü Maarif Okulu çalışanlarımıza teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

 

BAKMADAN GEÇME!