Bakan Avcı, yaklaşık 120 çocukla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Bakan Avcı, yaklaşık 120 çocukla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2013 09:44

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, ‘2013 Türk Dünyası Kültür Başkentliği’ etkinlikleri kapsamında ‘Türk Dünyası Çocuk Oyunları Şenliği’ için kente gelen Türk dünyasından 11 devlet ve topluluktan yaklaşık 120 çocukla biraraya geldi.

Haberin Devamı

Avcı, Eskişehir Öğretmen Evindeki buluşmada çocuklara, 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Eskişehir’in bugün gelen çocuklarla şenlendiğini söyledi.
Çocuklara, getirdikleri şenlikten dolayı teşekkür eden Avcı, “Bu organizasyonda emeği geçen bütün öğretmenlerimize, eğitim yöneticilerimize, idarecilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Eskişehir’de ve Türkiye’de güzel vakit geçirmenizi diliyorum. İnşallah ailenizle birlikte önümüzdeki yıllarda da tekrar tekrar Eskişehir’e, Türkiye’ye bekliyoruz. Ben, milletvekili arkadaşım Ülker Can, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ve İl Başkanımız Süleyman Reyhan, İl Milli Eğitim Müdürümüz Arif Dede ve diğer idareci arkadaşlarımız adına tekrar size hoş geldiniz diyorum. Hepinize sağlık, afiyetler diliyorum. Geri dönüşünüzde de hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi.
Etkinliğe, Eskişehir Vali Vekili Ali Çetin, AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, İl Milli Eğitim Müdürü Arif Dede ve AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan katıldı. Avcı ve beraberindekiler daha sonra İçişleri Bakanlığının kararnamesiyle Eskişehir Valiliğine atanan Güngör Azim Tuna’yı makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!