AÜ’ye iki yeni rektör yardımcısı

Güncelleme Tarihi:

AÜ’ye iki yeni rektör yardımcısı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2015 16:38

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe’nin görevden alınmasının ardından istifa eden iki rektör yardımcısının yerine, yeni görevlendirmeler yapıldı.

Haberin Devamı

AÜ Rektörlüğü’ne 2008 yılında atanan ve 7 yıldır bu görevi sürdüren Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, görev süresinin bitimine 6 ay kala, 12 Kasım’da Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı tarafından görevden alındı. Son dönemde hakkında çok sayıda soruşturma dosyası bulunan Prof. Dr. Kurtcephe’nin yerine, eski başhekim AÜ Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Ünal atandı.

Prof. Dr. Kurtcephe’nin görevden alınmasından sonra rektör yardımcıları Prof. Dr. Abdullah Aziz Ergin ile Prof. Dr. İbrahim Akıncı’nın istifa etmesinin ardından bugün yerlerine atama yapıldı. Rektör yardımcılığına Tıp Fakültesi Temel Bilimleri Bölümü Tıp Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Erol Gürpınar ile Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Tarım Politikası ve Yayım Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Cengiz Sayın getirildi.

Haberin Devamı

AÜ’de 3 ay içerisinde yeni rektörün belirlenmesi için seçim yapılacak.

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!